O afişleri yaptıranı bulduk
Memur maaşlarında artış belli oldu
Türk Korkusu
İşte soruları sızdıran Berat
ARŞİV
PİYASALAR
DOLAR
1,5005
EURO
1,9295
IMKB
60.999
ALTIN
399,99
ÇOK OKUNANLAR
YORUMLANANLAR
LİNK BANKASI
GAZETELER

HAVA DURUMU
Ankara12/32 ºC
İstanbul19/24 ºC
İzmir20/31 ºC
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Hakimle park kavgası pahalıya patladı!
30 Temmuz 2010 / 12:15
Hakim ile minibüs şoförleri tartıştı, 10 şoför gözaltında
Balıkesir'in Burhaniye İlçesi'nde minibüsçüler ile İstanbul'dan tatile gelen hakim arasında çıkan tartışma karakolda bitti. Hakimin şikayetçi olduğu 10 minibüs şoförü gözaltına alınırken, emniyet müdürlüğü önünde toplanan çok sayıda kooperatif şoförü olaya tepki gösterdi.


Balıkesir'in Burhaniye İlçesi'nde bulunan yazlığına tatil için Bakırköy'den gelen Hakim A.V.G. ilçe merkezinde otomobilini Sahil Birlik Taşıyıcılar Kooperatifi durağının yakınına park etti. Minibüs sürücülerinden H.Ç. aracın minibüslerin giriş, çıkışına engel olduğunu ve park yasağı olduğunu belirterek, aracını başka yere çekmesini istedi. Bunun üzerine çıkan tartışma bir anda büyüdü.

Hakim A.V.G. polisi arayarak şikayetçi oldu. Bunun üzerine içlerinde Sahil Birlik Kooperatifi Başkanı Halil Ergün'ün de bulunduğu 10 kişi gözaltına alınırken, İlçe Emniyet Müdürlüğü önüne de 30 kadar şoför toplandı. Burhaniye Şoförler Odası ikinci başkanı Şenol Kılcı, arkadaşlarına haksızlık yapıldığını söyledi. Kendilerinin de hakimden şikayetçi olacaklarını belirten Kılcı, ''Ortada herhangi bir darp olayı yok.Arkadaşlarımız mağdur olmuştur. Haksızlığın giderilmesini istiyoruz. Hakim olduğunu söyleyebilirdi'' dedi.

İlçe Emniyet Müdürlüğü önünde toplanan kalabalığı ise Emniyet Amiri Aydın Yılmaz, ikna ederek dağılmalarını sağladı. Gözaltına alınan şoförlerin bugün adliyeye sevk edilmeleri bekleniyor.
Habertürk
DİĞER HABERLER
SON HABERLER
ALINTI YAZARLAR
Ömer AKGÜMÜŞ
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
KAMU HABERLER
Anket
MEB'in Rotasyon işlemlerinden memnunmusunuz?
POSTA LİSTESİ