O Üniversite araştırma görevlisi ilanı açtı

O Üniversite araştırma görevlisi ilanı açtı

Bartın Üniversitesi, yeni araştırma görevlilerini bünyesine katmaya hazırlanıyor. İlan.gov.tr'de yayınlanan ilana göre, başvuruda bulunulacak.

Adayların ALES'ten en az 70 puan almış olmaları ve Yükseköğretim Kurulu tarafından kabul edilen merkezi yabancı dil sınavından en az 50 puan veya eşdeğerliği kabul edilen bir sınavdan bu puan muadili bir puan almış olmaları gerekmektedir. Bartın Üniversitesi'nde araştırma görevlisi olarak çalışmak isteyenler için bu ilan büyük bir fırsat olacak.

Başvuru şartları

Üniversitelerde araştırma görevlisi kadrolarına başvuruda istenen belgeler belirlendi. İşte başvuruda istenen belgeler:

Özgeçmiş, Başvuru yapacak adayların özgeçmişlerini sisteme yüklemeleri gerekmektedir.

Geçerliliği bulunan ALES Sonuç Belgesi, Adayların son geçerli ALES sonuç belgesini yüklemesi gerekmektedir.

Yabancı Dil Sınav Sonuç Belgesi, yükseköğretim Kurulu tarafından kabul edilen merkezi bir yabancı dil sınavının sonuç belgesi ya da eşdeğer bir sınavın sonuç belgesi istenmektedir.

Mezuniyet Belgeleri, adayların mezuniyet belgelerini sisteme yüklemeleri gerekmektedir. Başvuru süresi içerisinde alınan karekodlu belgeler kabul edilecektir.

Öğrenci Belgesi, başvuru tarihleri arasında alınan karekodlu öğrenci belgesi istenmektedir.

Lisans Transkripti, adayların lisans transkriptini sisteme yüklemeleri gerekmektedir. Başvuru süresi içerisinde alınan karekodlu belgeler kabul edilecektir.

Kimlik Fotokopisi, adayların kimlik fotokopisini sisteme yüklemeleri gerekmektedir.

Ek olarak dikkat!

Uygulamalı Matematik alanında tezli yüksek lisans yapan adayların ilgili Enstitü Müdürlüğünden alacakları belge de başvuru için gerekmektedir.

Bu belgelerin eksiksiz olarak çevrimiçi başvuru modülüne yüklenmesi gerekmektedir. Başvurunun kabul edilmesi ve ilgili kadroya yerleştirilme için belgelerin tam ve doğru şekilde sunulması önemlidir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.