Önder Kahveci'den Mardin ve Diyarbakır Belediye Meclislerindeki Densizliklerine Sert Tepki!

Önder Kahveci'den Mardin ve Diyarbakır Belediye Meclislerindeki Densizliklerine Sert Tepki!

Türkiye Kamu-Sen Genel Başkanı Önder Kahveci, Mardin ve Diyarbakır Büyükşehir Belediye meclislerinin açılışında "İstiklal Marşı'nın okutulmadığına" ve "Türk bayrağının kaldırıldığına" ilişkin iddialara sert tepki gösterdi.

Genel Başkan Kahveci, sosyal medya hesabından yapmış olduğu açıklamada şu ifadelere yer verdi:

DEVLETİMİZE, MİLLİ BİRLİĞİMİZE VE AY YILDIZLI BAYRAĞIMIZA YÖNELİK BU HAİN GİRİŞİMLERİ ŞİDDET VE NEFRETLE KINIYORUZ

“Mardin Büyükşehir belediye meclisinin çalışmalarına İstiklal Marşı okunmasıyla başlanması talebinin reddedilmesinin ardından Diyarbakır Büyükşehir Belediye Meclisi'nde de Türk Bayrağı kaldırılmış, büyük ihanetler bir bir ortaya çıkmaya başlamıştır. Seçimlerin sona ermesiyle birlikte görülüyor ki herkesin maskesi düşmüştür.

Türkiye Cumhuriyeti sınırları içinde, Türkiye Cumhuriyeti'nin yerel idarelerinin yöneticilerinin devletimize, milli birliğimize ve anayasal düzene karşı giriştiği bu hareketleri şiddet ve nefretle kınıyoruz.

Bu vatanın kurtarılmasında, devletimizin kurulmasında, bugünlere gelmesinde, milletimizin birlik ve beraberliğinin korunmasında emeği olmayanların şerefli Türk Bayrağımıza ve İstiklal Marşımıza karşı takındığı bu tavır kabul edilemez.

Türkiye Cumhuriyeti sınırları içinde bu ülkenin değerlerine ihanet kabul edilemez. Milletimiz artık bu bölücü zihniyetin farkına varmalı, gizli kapaklı yerlerde DEM'lenenler, bu ülkeye nasıl bir zarar verdiğini, kimlerin değirmenine su taşıdığını görmelidir. Bu ihanetleri gördükçe Türkiye Kamu-Sen'in önce ülkem diyen anlayışının ne denli değerli ve anlamlı olduğu bir kere daha görülüyor.

Türklüğümüzle ve ilkelerimizle gurur duyuyoruz. Türkiye Kamu-Sen olarak yurdumuzun her karışında şanlı bayrağımızın dalgalanması, İstiklal Marşımızın yankılanması için verdiğimiz mücadelemizden asla taviz vermeyeceğiz”

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.