Özyeğin Üniversitesi Öğretim Üyesi alım ilanı

Özyeğin Üniversitesi Öğretim Üyesi alım ilanı

Özyeğin Üniversitesi Rektörlüğünden:

Özyeğin Üniversitesi Rektörlüğünden:

Üniversitemiz 2547 Sayılı Yüksek Öğretim Kanunu "Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği" hükümlerinde aranan koşulları yerine getirmiş olmak kaydı ile aylık ve özlük hakları yönünden 4857 sayılı İş Kanunu hükümlerine tabi olarak öğretim üyesi alınacaktır.

İlana konu olan kadrolar tam zamanlıdır. Öğretim Üyeleri kadrolarına başvuracakların; bölümü belirtir bir dilekçenin ekinde, nüfus cüzdanı fotokopisi, 2 fotoğraf, özgeçmiş, öğrenim durumunu gösteren belgeler (onaylı suret ve yurt dışından alınan diplomalar için denklik belgesi) ile bilimsel yayın ve çalışmalarını kapsayan dosyasını (4 takım) vermeleri gerekmektedir.

Başvurular bu ilanın Resmi Gazete’de yayımı tarihinden itibaren 15 gün içinde Özyeğin Üniversitesi İnsan Kaynaklarına şahsen veya posta aracılığı ile yapılabilir. Postadaki gecikmeler ve eksik belge ile yapılan başvurular dikkate alınmaz. İnternet üzerinden başvurular kabul edilmez.

Duyurulur.

 

Fakülte

Bölüm

Prof.

Doçent

Yrd. Doç.

Açıklama

Hukuk Fakültesi

Özel Hukuk (Milletlerarası Özel Hukuk)

 

 

1

Doktorasını Milletlerarası Özel Hukuk alanında yapmış ve en az 1 yıl alanında çalışmış olmak iyi derecede Almanca veya İngilizce biliyor olmak.

Mühendislik Fakültesi

Bilgisayar Mühendisliği

 

1

 

Bilgisayar Bilimi veya Mühendisliği konusunda doktora yapmış olmak ve Bilgisayar-Bilişim Bilimleri ve Mühendisliği anabilim dalında doçentliğini almış olmak. Yazılım mimari tasarımı, analizi ve optimizasyonu, model bazlı yazılım sınama, hataya dayanıklı ve dağıtık sistemler, statik ve dinamik yazılım analizi konularında çalışmalar yapmış olmak.

Mühendislik Fakültesi

Mühendislik Temel Bilimler

 

 

1

Doktorasını Hesaplamalı Kimya konusunda yapmış olmak, moleküler modelleme ve molekül dinamikleri simülasyonları ve Monte Carlo simülasyonları konularında uzmanlaşmış olmak, gözenekli malzemelerin enerji ve biyomedikal uygulamaları ve atomik düzeyde hesaplamaları üzerine araştırma deneyimine sahip olmak, disiplin içi ve disiplinler arası yetkinliğini uluslararası dergilerde ve konferanslarda yayınlanmış yayınlar ile göstermiş olmak.

Mühendislik Fakültesi

Mühendislik Temel Bilimler

 

 

1

Doktorasını Yüksek Enerji Parçacık Fiziği Fenomenolojisi konusunda yapmış olmak,Standard Model ve ötesi yeni fizik araştırmaları, modelleme, Monte Carlo ve algıçsimülasyonları konularında uzmanlaşmış olmak, hadron çarpıştırıcı deneylerinde veri analizi deneyimine sahip olmak, disiplin içi ve disiplinler arası yetkinliğini uluslararası dergilerde ve konferanslarda yayımlanmış çalışmalar ile göstermiş olmak.

Sosyal Bilimler Fakültesi

İnsan ve Toplum Bilimleri

 

1

 

Siyaset Sosyolojisi alanında Doçent unvanını almış olmak. Tercihen doktorasını yurtdışından almış, Teknoloji Sosyolojisi ve Toplumsal Cinsiyet Çalışmaları ve Bilim, alanlarında uzman olmak.  Alanında yetkinliğini uluslararası yayınlar ve proje çalışmaları ile kanıtlamış olmak ve en az üç yıl ders verme deneyimi bulunmak. İyi derecede İngilizce bilmek.

Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu

Gastronomi ve Mutfak Sanatları

 

 

1

Doktorasını Turizm veya İşletme alanında yapmış olmak. Yiyecek ve İçecek Yönetimi alanında; yetkinliğini ve sektörel bilgisini, yayınları, yürüttüğü projeleri ve önceki iş tecrübeleri ile kanıtlamış bulunmak. İyi derece İngilizce bilmek.

Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu

Otel Yöneticiliği

1

 

 

Doçentlik unvanını Ekonomi veya Ekonometri alanında almış olmak, doktorasını tercihen yurtdışında yapmış olmak.

Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu

Otel Yöneticiliği

 

1

 

Doçentlik unvanının Ekonomi veya Ekonometri alanında almış olmak, doktorasını tercihen yurtdışında yapmış olmak.

Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu

Otel Yöneticiliği

 

 

1

Doktorasını Ekonomi veya Ekonometri alanında tercihen yurtdışında yapmış olmak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.