Plato Meslek Yüksekokulu Öğretim Üyesi alım ilanı

Plato Meslek Yüksekokulu Öğretim Üyesi alım ilanı

Plato Meslek Yüksekokulu Müdürlüğünden:

 

Meslek Yüksekokulumuz Halkla İlişkiler ve Tanıtım Programı’na, 2547 sayılı Kanun ile Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliğinin ilgili maddeleri uyarınca Öğretim Üyesi alınacaktır.

İlanımıza Meslek Yüksekokulumuzun web sayfasının (www.plato.edu.tr) duyurular kısmından ulaşılabilir.

Başvuru süresi ilanın Gazete’de yayımlandığı tarihten itibaren 15 gündür.

İlan olunur.

MÜRACAATLARDA ARANACAK ŞARTLAR:

PROFESÖRLER:

1 - Profesör kadroları daimi statüde olup, adaylar dilekçe ve ekindeki bütün dosyalarına: özgeçmişlerini, bilimsel yayınlarını kongre ve konferans tebliğleri ile bunlara yapılan atıfları, eğitim-öğretim faaliyetlerini, yönetimlerinde devam eden ve biten doktora, sanatta yeterlik veya yüksek lisans (bilim uzmanlığı) çalışmalarını ve onaylı diploma fotokopilerini ekleyerek altı takım dosya ve 2 adet fotoğraf teslim edeceklerdir.

2 - 2547 sayılı Kanunda belirtilen koşulları sağlayamayan adayların başvuruları değerlendirmeye alınmayacaktır. Adaylar dilekçelerinde yayınlarından birini Başlıca Araştırma Eseri olarak göstereceklerdir.

NOT:

1 - Öğrenim belgesini yurtdışından almış olanların Üniversitelerarası Kurulca denkliğinin onaylanmış olması gerekmektedir.

İlan şartlarımızı taşıyan adayların ilanımızın yayınlandığı tarihten itibaren 15 gün içerisinde Personel Dairesi Başkanlığı’na bizzat başvurmaları gerekmektedir.

 

Birimi

Unvanı

Adet

Özel Koşullar

Halkla İlişkiler ve Tanıtım

Prof. Dr.

1

Lisansını İşletme-Maliye alanında, Doktorasını Uygulamalı İktisat alanında yapmış olmak; Proje Yönetimi, Üretim Yönetimi, İş Etüdü alanlarında çalışmaları olmak

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.