Sağlık çalışanları Talip Geylan’ı ziyaret etti

Sağlık çalışanları Talip Geylan’ı ziyaret etti

Ankara 1 No’lu Şubeye bağlı mediko ve sağlık merkezlerinde görev yapan sağlık çalışanları Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı Talip Geylan’ı ziyaret etti.

Ziyarette bir açıklama yapan Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı Talip Geylan, Sağlık Bakanlığı ve üniversitelere bağlı hastanelerdeki sağlık çalışanlarına yönelik yapılan iyileştirmelerden üniversitelerin sağlık ve kültür daire başkanlıklarına bağlı mediko ve sağlık merkezlerinde görev yapan sağlık çalışanlarının da faydalanması talep etti.

Türk Eğitim-Sen olarak bu konu hakkında gerekli mercilere yazılı başvuruda bulunduklarını bildiren Genel Başkan açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“Sağlık Bakanlığı ve üniversitelere bağlı hastanelerdeki sağlık çalışanlarına yönelik yapılan iyileştirmelerden üniversitelerin sağlık ve kültür daire başkanlıklarına bağlı mediko ve sağlık merkezlerinde görev yapan sağlık çalışanları da faydalandırılmalıdır.
Doktor, hemşire, laborant vs. olarak, yüzbinlerce üniversite çalışanı ve yakınına sağlık hizmeti veren bu personelimizin de mağduriyetleri giderilmelidir.
Türk Eğitim-Sen olarak meslektaşlarımızın taleplerinin sözcüsü olacak ve ilgili mercilere yazılı başvuru yaparak süreci takip edeceğiz.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.