Talip Geylan,"EKŞİ SÖZLÜK HADDİNİ BİL!"

Talip Geylan,"EKŞİ SÖZLÜK HADDİNİ BİL!"

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk'un yeni eğitim öğretim yılı takvimini açıklanmasının ardından ekşi sözlük isimli internet sitesinde öğretmenler tahkir edildi.

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk'un yeni eğitim öğretim yılı takvimini açıklanmasının ardından ekşi sözlük isimli internet sitesinde öğretmenler tahkir edildi. Öğretmenlik gibi kutsal ve onurlu bir mesleği, fahişelikle eş değer tutan hadsiz, gafil ve cahiller utanmaz ifadelerde bulundu. Meşakkatli, sabır, özveri ve sevgi gerektiren bir mesleği böylesine aşağılayan ifadelerle sözüm ona değersizleştirmeye çalışan bu güruha toplumumuz en net cevabı verecektir. Türk Eğitim Sen olarak   talebimiz yargının, ivedilikle harekete geçmesidir. Anne ve babaların en değerli varlığı olan çocuklarını emanet ettiği, ilim ve irfan öğreticisi öğretmenlere dil uzatmak kimsenin haddi değildir. Konuyla ilgili açıklama yapan Türk Eğitim Sen Genel Başkanı Talip Geylan, " Yetkilileri göreve davet ediyorum. Bu çukurun üzerini kapatın!" dedi.

Genel Başkan Geylan açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"Öğretmenler olarak; çok hakaret gördük, çok pespayelik gördük; ancak ahlaki seviyesizliğin bu derece çukurlaşabileceğini düşünemezdik. #haddinibilekşisözlük çağrısında bulunacağım ama kifayetsiz olacağını biliyorum.

Yetkilileri göreve davet ediyorum. Bu çukurun üzerini kapatın!

Topluma da çağrıda bulunuyorum: En kıymetlinizi, çocuklarınızı emanet ettiğiniz öğretmenlere ahlaksızca hakaret eden bu kirli çukuru telin edin. #haddinibilekşisözlük ikazıyla da kalmayın. Yetkilileri göreve davet edin ve bu ahlaksızlığın hesabının sorulmasını isteyin! Unutmayalım ki, Öğretmene sahip çıkmak geleceğimize sahip çıkmaktır."

İlgili Haberler
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.