Türk Eğitim-Sen, Huzurevinde Kalan Emekli Öğretmenleri Unutmadı!

Türk Eğitim-Sen, Huzurevinde Kalan Emekli Öğretmenleri Unutmadı!

Türk Eğitim Sen Ankara 3 No'lu Şube Kadın Komisyonu üyeleri, Çankaya Seyranbağları Huzurevi'ni ziyaret ederek, burada kalan emekli öğretmenlerin Öğretmenler Günü'nü kutladı.

Çankaya Seyranbağları'ndaki huzurevine gelen Türk Eğitim Sen Ankara 3 No'lu Şube Kadın Komisyonu üyeleri, emekli öğretmenlerle sohbet ederek, çiçek ve hediye takdim etti.

Şube Başkanı Ertekin Engin'in de sevgi ve saygı dileklerini ileten kadın komisyonu üyeleri, yanlarında getirdikleri hediyeleri de emekli öğretmenlere armağan verdi.

Türk Eğitim Sen Ankara 3 No'lu Şube Kadın Komisyonu üyeleri, ziyaretin kendileri için de anlamlı olduğunu söyledi.

Öğretmenlerin toplumdaki tüm bireylerin hayatında önemli izler bıraktığını belirten komisyon üyeleri, "Çocukken öğretmenlerimizi sadece öğretici olarak görüyorduk. Ama şimdi görüyoruz ki bizim hayat çizgimizi belirleyen, kariyer planımızı yapan tamamen öğretmenlerimizmiş. Bunlar büyük nimetler. Bu şekilde vefa borcumuzu ödemeye çalışıyoruz." diye konuştu.

Emekli öğretmenlerin kendilerini büyük bir neşeyle karşıladığını ve uzun süre sohbet ettiklerini anlatan komisyon üyeleri, duygularını, "Onlar mutlu oldukça biz de mutlu olduk. Tarifsiz bir duygu. Kelimelerle anlatılmaz." sözleriyle ifade etti.

"İyi ki öğretmen olduk, iyi ki çocuk yetiştirdik"
Huzurevinde kalan emekli öğretmenler, meslektaşlarının ziyaretinin kendileri için ayrı bir mutluluk kaynağı olduğunu söyledi.

Bir öğretmen olarak söylemek istediği ilk şeyin, "sevgi, saygı, hoşgörü ve dürüstlüğün korunması gerektiği" olduğunu ifade eden emekli öğretmenler, "Memleket sevgisi evlat, çocuk sevgisiyle başlar. Öğretmenin bu sevginin içinde olması lazım. O çocuklar bizim çocuklarımız. Onlara ne öğretirsek yarın onunla karşılaşacağız. İyi ki öğretmen olduk, iyi ki çocuk yetiştirdik. " diye konuştu.

Emekli öğretmenler ziyaretin kendilerini mutlu ettiğini, öğretmenlerin böyle günlerde unutulmamasının büyük gurur kaynadığı olduğunu belirtti.

whatsapp-image-2023-11-24-at-13-08-25.jpeg

whatsapp-image-2023-11-24-at-13-08-26.jpeg

whatsapp-image-2023-11-24-at-13-08-26-1.jpeg

whatsapp-image-2023-11-24-at-13-08-26-2.jpeg

whatsapp-image-2023-11-24-at-13-08-27.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum