Türk Eğitim-Sen Kadın Komisyonu Sahaya İniyor!

Türk Eğitim-Sen Kadın Komisyonu Sahaya İniyor!

Türk Eğitim-Sen Merkez Kadın Komisyonu, 06.09.2023 tarihinde istişare toplantısı düzenledi. Toplantıya, Genel Başkanımız Talip Geylan, Genel Sekreterimiz Haydar Urfalı, Merkez Kadın Komisyonları Genel Koordinatörü Serap Gül ve Merkez Kadın Komisyonu...

Türk Eğitim-Sen Merkez Kadın Komisyonu, 06.09.2023 tarihinde istişare toplantısı düzenledi. Toplantıya, Genel Başkanımız Talip Geylan, Genel Sekreterimiz Haydar Urfalı, Merkez Kadın Komisyonları Genel Koordinatörü Serap Gül ve Merkez Kadın Komisyonu üyeleri katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Genel Başkanımız Talip Geylan, Merkez Kadın Komisyonları Genel Koordinatörü Serap Gül ve Merkez Kadın Komisyonu’nun yeni yönetim kuruluna başarılar diledi. Sendikal mücadelede Merkez Kadın Komisyonu’nun daha da aktif yer alacağına inandığını kaydeden Genel Başkan Geylan; Cumhuriyetimizin 100. yılında da sendikamızı kadınlarımızla omuz omuza güçlendirmeye devam edeceklerini bildirdi.

Genel Merkezimizin 21 Ekim tarihinde “Cumhuriyet ile Başaran Kadınlar” temasıyla bir panel düzenleyeceğini de belirten Geylan, “Cumhuriyetimizin 100. Yılının, ülkemizin daha müreffeh, devletimizin daha güçlü olacağı ve Türk milletinin 21. Yüzyıla mührünü vuracağı yeni bir başlangıç olacağına dair inanç ve ümidimiz tamdır. “ dedi.

Ardından söz alan Genel Sekreterimiz Haydar Urfalı, değişen Kadın Komisyonu Yönetmeliği ile ilgili bilgi verdi. Urfalı, Merkez Kadın Komisyonu’nun çalışmaları hakkında beklenti ve temennilerini dile getirdi.

Türk Eğitim Sen Merkez Kadın Komisyonları Genel Koordinatörü Serap Gül de katılımcılara teşekkür ederek, bundan sonraki süreçte de aktif olarak sendikal faaliyetler yapacaklarını söyledi. Gül, “Cumhuriyetimizin 100. yılı, eğitim camiamız için büyük bir sorumluluk taşıyor. Çünkü eğitim, Cumhuriyetimizin temel taşlarından biridir. Türk Eğitim Sendikası Merkez Kadın Komisyonu olarak, eğitimin kalitesini artırmak, eğitimcilerin haklarını korumak ve toplumumuzu daha aydınlık bir geleceğe taşımak için el birliğiyle çalışmaya devam edeceğiz. Cumhuriyetimizin 100. yılına dair projelerimizi ve hedeflerimizi paylaşacak, kadınların eğitimdeki rolünü vurgulayacak, eşit ve adil bir eğitim sistemi için çalışacağız. Cumhuriyetimizin 100. yılında eğitimde büyük başarılar elde etmek için gayret göstereceğiz.” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.