Türk Eğitim-Sen Merkez Kadın Komisyonu'ndan Ankara 6 No’lu Şubeyi Ziyaret

Türk Eğitim-Sen Merkez Kadın Komisyonu'ndan Ankara 6 No’lu Şubeyi Ziyaret

Türk Eğitim Sen Merkez Kadın Komisyonu Genel Koordinatörlüğü 10-11.02.2024 tarihinde bir dizi ziyaretlerde bulundu.

İlk olarak Türk Eğitim-Sen Merkez Kadın Komisyonu Genel Koordinatörü Serap Gül, Türkiye Kamu-Sen Kadın Komisyonu Başkanı Leyla Polat ve üyeler ile birlikte Türk Kadın Hareketi Derneği Başkanı Mine Bayram ve yönetimini ziyaret etti. Görüşmede, sendikal örgütlenmede kadının yeri, sorunları ve çözüm önerileri, kadın istihdamına yönelik çıkarılan yasaların eksiklikleri ve çözüm önerileri, çalışma hayatında kadın hakları gibi önemli başlıklar yer aldı.

Daha sonra Polat, Gül ve heyet, Yağmur Damlası Derneği Genel Başkanı Hüseyin Akgül’ü makamında ziyaret etti.

11.02.2024 tarihinde ise Ankara 6 No’lu Şubeyi ziyaret eden Gül, Şubat ayı Merkez Kadın Komisyonları toplantısını gerçekleştirdi. 6 No’lu Şube kadın komisyonu üyelerinin katılımı ile gerçekleştirilen toplantıda, eğitim çalışanlarının yaşadığı sorunlar ve beklentileri üzerine kapsamlı değerlendirmeler yapılarak, önümüzdeki döneme dair izlenecek strateji ve yürütülecek faaliyetler istişare edildi.

Toplantıda bir konuşma yapan Gül, “Biz büyük bir aileyiz. Türk Eğitim-Sen, her durum ve koşulda eğitim çalışanlarının yanında saf tutan hak arama mücadelesinin yol başçısıdır. Türk Eğitim-Sen, eğitim çalışanlarının hak ve kazanımları söz konusu olduğunda hiçbir denge hesabı gütmeden temsil ettiği kesim adına tavır alan cesur sendikacılığın amiral gemisidir. Biz her zaman çalışanlar ile omuz omuza alanlarda mücadele yürüttük, bundan sonra da yürütmeye devam edeceğiz.” dedi.

Heyet daha sonra Etimesgut’ta yer alan Türk Tarih Müzesi ve Parkını da ziyaret etti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.