Türk Eğitim-Sen'den Atama Bekleyen Öğretmenlerin Eylemine Destek

Türk Eğitim-Sen'den Atama Bekleyen Öğretmenlerin Eylemine Destek

Türk Eğitim-Sen Genel Merkezi ataması yapılmayan öğretmenlerin eylemine destek verdi. Genel Sekreterimiz Haydar Urfalı, Genel Başkan Yardımcılarımız Selahattin Dolgun ve Orhan Kütük’ün katıldığı eylemde öğretmenler, 68 bin mülakatsız öğretmen ataması ...

Türk Eğitim-Sen Genel Merkezi ataması yapılmayan öğretmenlerin eylemine destek verdi. Genel Sekreterimiz Haydar Urfalı, Genel Başkan Yardımcılarımız Selahattin Dolgun ve Orhan Kütük’ün katıldığı eylemde öğretmenler, 68 bin mülakatsız öğretmen ataması talep ettiler.

Ankara Ulus Meydanı’ndan seslerini haykıran öğretmenler, “gözümüzde yaş kalmadı mülakatsız 68 bin”, “inançlı mülakat değil, liyakatli atama istiyoruz”, “seçim öncesi rekor atama”, “okuduk okuduk mülakata takıldık”, “eğitimde tasarruf olmaz”, “mülakat kalkacak sözü ne oldu?”, “Cumhurbaşkanımızın öğretmenlere sözü var”, “öğretmenlere mülakatsız 68 bin atama” sloganları attılar.

Türk Eğitim-Sen olarak öğretmenlerin bu haklı talebini destekliyor, 2024 yılının sonuna kadar en az 100 bin öğretmen ataması istiyoruz. Her zaman olduğu gibi, öğretmen adaylarımızın yanında olmaya ve seslerini duyurmaya devam edeceğiz.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.