Türkiye Kamu-Sen Seçimini Yaptı: Önder Kahveci Genel Başkan

Türkiye Kamu-Sen Seçimini Yaptı: Önder Kahveci Genel Başkan

Türkiye Kamu-Sen 6. Olağan Genel Kurulunda yapılan seçimlerde Genel Başkan Vekilimiz ve Türk Sağlık-Sen Genel Başkanı Önder Kahveci Türkiye Kamu-Sen Genel Başkanlığı görevine seçildi.

Türkiye Kamu-Sen 6. Olağan Genel Kurulunda yapılan seçimlerde Genel Başkan Vekilimiz ve Türk Sağlık-Sen Genel Başkanı Önder Kahveci Türkiye Kamu-Sen Genel Başkanlığı görevine seçildi.

21 Nisan Cumartesi günü Ankara’da başlayan 6. Olağan Genel Kurulda ilk gün protokol konuşmaları ve devamında gündemin diğer maddeleri tamamlanmıştı.

22 Nisan Pazar günü ise Türkiye Kamu-Sen’i geleceğe taşıyacak yeni yönetim kadrosu için delegelerimiz sandık başına gitti.

Genel Başkan Vekilimiz ve Türk Sağlık-Sen Genel Başkanı Önder Kahveci’nin konfederasyon Başkanlığına tek aday olarak gösterildiği oylamada Kahveci Türkiye Kamu-Sen Genel Başkanlığı görevine seçildi.

Yapılan oylamada Türkiye Kamu-Sen’in yeni Yönetim Kurulu şu isimlerden oluştu;

Türkiye Kamu-Sen Genel Başkanı

Türk Sağlık-Sen Genel Başkanı Önder Kahveci

Genel Sekreter

Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı Talip Geylan

Mali İşlerden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı

Türk Büro-Sen Genel Başkanı Osman Eksert

Teşkilatlanmadan sorumlu Genel Başkan Yardımcısı

Türk Haber-Sen Genel Başkanı Yücel Kazancıoğlu

Eğitimden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı

Türk Diyanet Vakıf-Sen Genel Başkanı Nuri Ünal

Toplu Sözleşmeden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı

Türk Enerji-Sen Genel Başkanı Mustafa Tümer

Mevzuattan sorumlu Genel Başkan Yardımcısı

Türk Yerel Hizmet-Sen Genel Başkanı Mustafa Yorulmaz

Basından sorumlu Genel Başkan Yardımcısı

Türk Ulaşım-Sen Genel Başkanı Mustafa Nurullah Albayrak 

Dış İlişkilerden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı 

Türk Tarım Orman-Sen Genel Başkanı Ahmet Demirci

Sosyal İşlerden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı 

Türk İmar-Sen Genel Başkanı Salih Demir

ÖNDER KAHVECİ: SORUMLULUĞUMUZUN BİLİNCİNDEYİZ

Yapılan seçimin ardından yeni Yönetim Kurulumuzla katılımcıları selamlayan Türkiye Kamu-Sen Genel Başkanı Önder Kahveci yaptığı teşekkür konuşmasında;

“Türkiye Kamu-Sen’i daha güzel günlere taşıyacak olan yönetim kurulunun tespitinde teveccüh göstererek bizleri Genel Başkanlığa layık gören tüm delegelerimize şükranlarımı sunuyorum.

Ülkemizin içinde bulunduğu zor süreçte Türkiye Kamu-Sen’in omuzlarındaki sorumluluğun ne denli ağır olduğunun bilincindeyiz. Türkiye kamu-Sen zorlukları aşarak bugünlere geldi. Aynı azim ve kararlılıkla özellikle kuruluş ilkelerimizden taviz vermeden yolumuza devam edeceğiz. 

Bundan sonraki odak noktamız artık yetkili sendika olmak toplu sözleşme masasına yetkiyle oturmak  olacaktır. Türkiye Kamu-Sen sendikacılığın tarihini yazmaya devam edecektir.

Bu bilinç içerisinde çalışma yaşamında ortaya çıkan aksaklıkların çözümü, milli birlik ve beraberliğimizin pekiştirilmesi, Türk milletinin ilelebet bu topraklarda hür ve bağımsız olarak yaşayabilmesi için üzerimize düşen her türlü görevi yerine getirmeye ben ve yönetim kurulumuz hazırdır.

Çıktığımız bu zorlu yolda yüce Allah bizleri muvaffak eylesin. Türkiye Kamu-Sen bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da Türk memurunun ve Türk milletinin umudu olmaya devam edecektir. Yeni yönetim kurulumuza da başarılar diliyor, Allah yar ve yardımcımız olsun diyorum” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.