WhatsApp kullanıcıları dikkat! Artık bunu yapamayacaksınız

WhatsApp kullanıcıları dikkat! Artık bunu yapamayacaksınız

Dünyaca ünlü mesajlaşma uygulaması WhatsApp güncellemelerine devam ediyor. Yeni özelliklerini uygulamaya koymaya devam eden ünlü mesajlaşma ağının yeni bir güncellemesi daha yolda. WhatsApp kullananların dikkatine.

Popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp, dünya genelinde en çok kullanılan sosyal medya uygulamaları arasında yer alıyor. WhatsApp, yeni bir güncelleme ile gündemde. Popüler mesajlaşma uygulamasının yeni gizlilik özelliği ortaya çıktı. Artık WhatsApp’ta kullanıcıların profil resminin ekran görüntüsü alınamayacak. Yeni güncellemesini aktif etmeye hazırlanan WhatpsApp, güvenlik önlemlerini artırma amacıyla yeni özelliği test etmeye başladı.

YENİ ÖZELLİK TEST EDİLMEYE BAŞLANDI

Dünya genelinde en çok kullanılan popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp, yeni gizlilik özelliği ile gündemde. Her geçen gün kullanıcı sayısında artış olan WhatsApp’ta güvenlik önlemlerinin artırılması amaçlanıyor. Popüler mesajlaşma ağı, güvenlik önlemlerini artırma kapsamında yeni bir özelliği test etmeye başladı. Artık WhatsApp’ta kullanıcıların profil resminin ekran görüntüsünü almaya çalışanlar engellenecek.

KULLANICILARIN PROFİL FOTOĞRAFININ EKRAN GÖRÜNTÜSÜ ALINMASININ ÖNÜNE GEÇİLECEK

WhatsApp’ın test etmeye başladığı yeni özellik ile artık kullanıcıların herhangi birinin profil fotoğrafının ekran görüntüsünün alınmasının önüne geçilecek. Ekran görüntüsü alınmak istendiğinde ise WhatsApp, kullanıcıya bunun yapılamayacağını bildiren bir uyarı gönderecek. WhatsApp, kullanıcılarının profil fotoğraflarını korumak için önlemlerini artırmaya devam ediyor. Kullanıcı güvenliğini ön planda tutmaya devam eden WhatsApp, daha önce getirdiği özellikle bir zamanlar kolayca indirilebilen profil resimlerini korumak amacıyla bu özelliği kaldırdı. Ayrıca WhatsApp kullanıcıları da profil fotoğraflarını kimlere göstereceklerini kendileri belirleyebiliyor. Yine son görülme ve çevrimiçi durumları ile durum güncellemelerini kimlerin görebileceğini de kullanıcılar kendilerini belirleyerek belli kişilere açabiliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.