Yardımcı Hizmetler Sınıfı İçin Dilekçe Kampanyası - GİH'e Geçirilsin

Yardımcı Hizmetler Sınıfı İçin Dilekçe Kampanyası - GİH'e Geçirilsin

Türkiye Kamu-Sen yardımcı hizmetler sınıfına dahil personelin genel idare hizmetleri sınıfına geçirilmesi için ülke genelinde imza kampanyası başlattı.

Türkiye Kamu-Sen yardımcı hizmetler sınıfına dahil personelin genel idare hizmetleri sınıfına geçirilmesi için ülke genelinde imza kampanyası başlattı. 

Kampanyaya ilişkin hazırlanan resmi yazıda, Şube ve sendika il temsilcileri tarafından toplanacak dilekçelerin 26 Mart 2018 gününe kadar Türkiye Kamu-Sen İl Temsilciliklerinde, Ankara’da ise ilgili sendika genel merkezlerinde toplanarak 28 Mart 2018 tarihine kadar; illerde il temsilcileri, Ankara’da Konfederasyonumuz tarafından yapılacak basın açıklamaları ile Başbakanlık adresine toplu olarak gönderilmesi gerektiği ifade edildi. 

Hazırlanan dilekçede yardımcı hizmetler sınıfındaki personelin ek gösterge, emekli maaşı, atama ve yer değiştirme gibi konularda yaşadığı sorunlar dile getirilerek bu sorunların bir bütün halinde ve bir defada çözülebilmesinin tek yolunun söz konusu personelin genel idare hizmetleri sınıfına geçirilmesiyle mümkün olabileceği belirtildi. 

Konu hakkında değerlendirmelerde bulunan Genel Başkan İsmail Koncuk, ”kamu personeli içerisinde kanayan bir yara haline gelmiş olan yardımcı hizmetlilerin sorunlarının çözümü daha fazla ertelenmemelidir” dedi.  Koncuk açıklamasına şöyle devam etti: 

“Konuyu hem kamuoyunun hem de siyasi iradenin gündemine taşımak amacıyla ülke çapında böyle bir kampanyayı gerekli gördük. Ben üyemiz olsun ya da olmasın bütün yardımcı hizmetli personelimizin istisnasız olarak bu dilekçeleri imzalayarak genel merkezimize ulaştırmalarını istirham ediyorum. Kampanyamızın hayırlara vesile olmasını diliyorum. 

Türkiye Kamu-Sen olarak, kamu görevlilerimizin yanında olduğumuzun ve her platformda haklarını savunmaya ve sorunlarını çözmeye devam edeceğimizin bilinmesini istiyoruz.”

DİLEKÇE KAMPANYASININ RESMİ YAZISI İÇİN TIKLAYINIZ  

DİLEKÇE ÖRNEĞİ İÇİN TIKLAYINIZ

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.