Yeni Bylock: Falcon

Yeni Bylock: Falcon

Adıyaman Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından terör örgütü FETÖ'nün güncel yapılanmasına yönelik sürdürülen çalışmalarda, aralarında örgütün "Adıyaman akademi imamı" "İbrahim" ve "İsa" kod isimli İ.B.'nin de bulunduğu yedi akademisyen hakkında gözaltı...

Adıyaman Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından terör örgütü FETÖ'nün güncel yapılanmasına yönelik sürdürülen çalışmalarda, aralarında örgütün "Adıyaman akademi imamı" "İbrahim" ve "İsa" kod isimli İ.B.'nin de bulunduğu yedi akademisyenhakkında gözaltı kararı verildi. Harekete geçen Adıyaman KOM Şube ekipler, İ.B. ile AdıyamanÜniversitesi'ndi aktif görev yapan Yrd. Doç. Dr. H.P. ve Yrd. Doç. Dr. R.K. isimli akademisyenleri bir otomobil içerisinde örgüt elebaşı Fetullah Gülen'in videosunu izlerken gözaltına alındı.

Ekipler diğer aranan dört şüphelinin yakalanması içinse belirlenen adreslere düzenlediği baskınlarda örgüt sorumlusu İ.B. ile irtibatlı olduğu tespit edilen araştırma görevlileri L.A. ve A.T. ile Başhekim Yardımcısı Dr. S.Ç. ve aile hekimi O.S.'yi de gözaltına aldı.

Ayrıca, FETÖ sorumlusu İ.B'nin telefonunda örgüt üyelerinin aktif kullandığı gizli mesajlaşma programı "Falcon" yüklü olduğu ve otomobil içerisinde 3 bin lira himmet parası ele geçirildiği öğrenildi.

Haber Türk

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.