YÖK Başkanı'ndan 'akademik zam' açıklaması: Yokluğu da aynı varlık gibi paylaşabiliriz

YÖK Başkanı'ndan 'akademik zam' açıklaması: Yokluğu da aynı varlık gibi paylaşabiliriz

YÖK Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar, Karadeniz Teknik Üniversitesi öğrenci buluşmasında kendisine sorulan akademik zam hakkında açıklamada bulundu.

YÖK Başkanı Özvar'ın açıklaması şu şekilde:

Kamuda çalışanların tamamına ilişkin bir iyileştirme, düzenleme var. Tabi gönül ister ki daha fazlasını verelim, ama bir fedakarlık yapılacaksa hepimizin yapması lazım, Hepimiz bütün dünyanın içinden geçtiği bu buhranlı dönemde fedakarlığı hepimiz yerine getirmesi lazım,

Bu bakımdan kamuda diğerlerinden daha fazla ciddi bir iyileştirme yapılan bir kesim yok. İşte emeklilere yapıldı, çok şükür, memur maaş asgari arttırıldı o da çok kıymetli. Dolayısıyla hepimiz tarafından yerine getirilmesi gereken bir fedakarlık var, ben YÖK başkanı olarak bu fedakarlığı yerine getirmeye çalışıyorum, hocalarımız da yerine getirmeye çalışıyor, gönül ister ki, daha yüksek düzeylerde iyileştirmeler olsun , o na da sıra gelecek belki. Biraz dişimizi sıkmamız lazım bence. Herhangi bir kesim özel bir uygulamaya mazhar olmadığı müddetçe eminim yokluğu da aynı varlık gibi paylaşabiliriz. Onu söyleyebilirim size.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum