1 Şubat 2018 yurtta hava durumu | Bugün hava nasıl olacak?

1 Şubat 2018 yurtta hava durumu | Bugün hava nasıl olacak?

Yapılan son değerlendirmelere göre, yurtta hava durumu bugün şöyle.

Yapılan son değerlendirmelere göre: Yurdun batı kesimleri ile sabah saatlerinde kuzeydoğu kesimlerinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, sabah saatlerinde Rize ve Artvin kıyılarının yağmur ve sağanak, Rize'nin iç kesimlerinin yüksekleri, Artvin'in iç kesimleri ile Ardahan çevrelerinin karla karışık yağmur ve kar yağışlı, gece saatlerinde İzmir çevrelerinin sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde iç ve doğu kesimlerde don olayı ile birlikte yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

HAVA SICAKLIĞI: Kuzey kesimlerde 2 ila 4 derece artacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı, doğu bölgelerde mevsim normalleri civarında, iç ve batı bölgelerde mevsim normallerinin üzerinde seyredeceği tahmin ediliyor.

RÜZGAR: Genellikle güney ve güneybatı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, öğle saatlerinden itibaren Marmara'nın batısı ile Kuzey Ege kıyılarında yer yer kuvvetli olarak (30-50 km/sa) eseceği tahmin ediliyor.

UYARILAR

Güncel Meteorolojik Uyarı Bulunmamaktadır.

BÖLGELERİMİZDE HAVA

MARMARA

Parçalı, batı kesimlerinin yer yer çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın öğle saatlerinden itibaren batı kesimlerinde güney ve güneybatı yönlerden yer yer kuvvetli (30-50 km/sa) esmesi bekleniyor. Sabah saatlerinde yer yer sis ve pus hadisesi görüleceği tahmin ediliyor.

EDIRNE °C, 15°C

Parçalı ve çok bulutlu

ISTANBUL °C, 13°C

Parçalı bulutlu

KIRKLARELİ °C, 14°C

Parçalı ve çok bulutlu

KOCAELI °C, 17°C

Parçalı bulutlu

EGE

Parçalı bulutlu, kıyı kesimlerinin yer yer çok bulutlu, gece saatlerinde İzmir çevrelerinin sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde don olayı ile birlikte yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor. Rüzgarın öğle saatlerinden itibaren Kuzey Ege kıyılarında güney ve güneybatı yönlerden yer yer kuvvetli (30-50 km/sa) eseceği tahmin ediliyor.

A.KARAHISAR °C, 13°C

Parçalı bulutlu

DENIZLI °C, 15°C

Parçalı bulutlu

IZMIR °C, 16°C

Çok bulutlu, gece saatlerinde sağanak yağışlı

MANISA °C, 15°C

Parçalı ve çok bulutlu

AKDENİZ

Az bulutlu, batı kesimlerinin yer yer parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde Göller yöresinde yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor.

ADANA °C, 18°C

Az bulutlu

ANTALYA °C, 20°C

Parçalı bulutlu

HATAY °C, 15°C

Az bulutlu

MERSIN °C, 16°C

Az bulutlu

İÇ ANADOLU

Az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde bölge genelinde don olayı ile birlikte yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

ANKARA °C, 11°C

Az bulutlu

CANKIRI °C, 10°C

Az bulutlu

ESKISEHIR °C, 13°C

Az bulutlu

KONYA °C, 9°C

Az bulutlu

BATI KARADENİZ

Az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde don olayı ile birlikte yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

BOLU °C, 12°C

Az bulutlu

DÜZCE °C, 17°C

Az bulutlu

KASTAMONU °C, 13°C

Az bulutlu

ZONGULDAK °C, 15°C

Az bulutlu

ORTA ve DOĞU KARADENİZ

Parçalı yer yer çok bulutlu, sabah saatlerinde Rize ve Artvin'in kıyı kesimlerinin yağmur ve sağanak, Rize'nin iç kesimlerinin yüksekleri ile Artvin'in iç kesimlerinin karla karışık yağmur ve kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

AMASYA °C, 14°C

Parçalı az bulutlu

SAMSUN °C, 14°C

Parçalı bulutlu

TOKAT °C, 10°C

Parçalı az bulutlu

TRABZON °C, 11°C

Parçalı ve çok bulutlu

DOĞU ANADOLU

Az bulutlu, sabah saatlerinde kuzeydoğu kesimlerinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, Ardahan çevrelerinin kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde bölge genelinde don olayı ile birlikte kuzey ve doğu kesimlerinde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

ARDAHAN °C, -3°C

Çok bulutlu, sabah saatlerinde aralıklı kar yağışlı

ERZURUM °C, 0°C

Parçalı bulutlu

KARS °C, -2°C

Parçalı ve çok bulutlu

MALATYA °C, 10°C

Az bulutlu

GÜNEYDOĞU ANADOLU

Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

DIYARBAKIR °C, 11°C

Az bulutlu ve açık

GAZIANTEP °C, 11°C

Az bulutlu ve açık

SANLIURFA °C, 13°C

Az bulutlu ve açık

SIIRT °C, 11°C

Az bulutlu ve açık

DENİZLERDE HAVA

Akşam saatlerinden sonra Kuzey Ege'de fırtınamsı rüzgar bekleniyor.

KARADENİZ

Hava Durumu: Parçalı az bulutlu, sabah saatlerinde Doğu Karadeniz'in doğusu yağmurlu; Rüzgâr: Doğu ve güneydoğudan 2 ila 4 (10-30 km/sa), akşam saatlerinden itibaren Batı Karadeniz'in batısında güney ve güneybatıdan 3 ila 5 (20-40 km/sa) kuvvetinde; Dalga: 0,5 ila 1,5m, akşam Batı Karadeniz'in batısında 1,0 ila 2,0m; Görüş: İyi.

MARMARA

Hava Durumu: Parçalı az bulutlu, sabah ilk saatlerde yer yer puslu ve sisli; Rüzgâr: Güney ve güneybatıdan 2 ila 4 (10-30 km/sa) kuvvetinde; Dalga: 0,5 ila 1,0m, Görüş: İyi, sis anında zayıf.

EGE

Hava Durumu: Parçalı bulutlu, akşam saatlerinden sonra çok bulutlu, Rüzgâr: Güney ve güneybatıdan 3 ila 5 (20-40 km/sa); Kuzey Ege'de öğle saatlerinde 4 ila 6 (30-50 km/sa), akşam saatlerinden sonra 5 ila 7 (40-60 km/sa) kuvvetinde; Dalga: 1,0 ila 2,0m, Kuzey Ege'de 2,0 ila 3,0m; Görüş: İyi.

AKDENİZ

Hava Durumu: Az bulutlu, batısı parçalı bulutlu; Rüzgâr: Batı Akdeniz'de doğu ve güneydoğu; Doğu Akdeniz'de doğu ve kuzeydoğudan 2 ila 4 (10-30 km/sa) kuvvetinde, Dalga: 0,5 ila 1,5m, Görüş: İyi.

VAN GÖLÜ

Hava Durumu: Az bulutlu; Rüzgâr: Batı ve kuzeybatıdan 2 ila 4 (10-30 km/sa) kuvvetinde, Dalga: 0,25 ila 0,5m, Görüş: İyi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.