19 Mayıs cuma hava durumu! Tatilde yağmur yağacak mı?

19 Mayıs cuma hava durumu! Tatilde yağmur yağacak mı?

19 Mayıs'ın resmi tatil olması sebebiyle öğrenciler ve kamu çalışanları 3 gün tatil yapacak. Bu tatili fırsat bilenler planlarını kurmaya başladı. Peki 19 Mayıs cuma günü hava nasıl olacak? İşte güncel hava durumu raporu

Meteoroloji Genel Müdürlüğü 19 Mayıs cuma hava durumu raporunu açıkladı. Resmi tatilde plan yapanların merak ettiği 19 Mayıs 2017 hava durumu verilerine haberimizin detayından ulaşabilirsiniz. İşte İstanbul, Ankara, İzmir ve tüm şehirlerin güncel hava durumları

19 MAYIS HAVA DURUMU RAPORU

Tatil planları yapanlar için havalar işi bozacağa benziyor. Meteorolojiden gelen açıklamaya göre 19 Mayıs hava durumu hiç de iç açıcı değil. 19 Mayıs tatilini değerlendirmek ve 3 günlük tatil yapmak isteyenlere kötü haber var. Havalar soğuyor. Yağmur ve fırtına geliyor.



Başta İstanbul olmak üzere Türkiye'nin birçok şehrinde hava sıcaklıkları 4 ila 8 derece azalacak. Cumartesi günü batı, Pazar günü ise yurt genelinde yağış hakim olacak. 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor bayramı günü Türkiye'deki birçok kesimde yağış görülecek.

19 Mayıs hava durumu tahminine göre Marmara'nın güneydoğusu, Orta ve Doğu Karadeniz, Batı Karadeniz'in iç kesimleri, İç Anadolu, Güney ve İç Ege, Akdeniz ile Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerinde sağanak ve gök gürültülü sağanak şeklinde yağış etkili olacak. Yağışlar Doğu Karadeniz ile İç Anadolu’nun kuzeydoğusu ve Doğu Anadolu’nun kuzeybatı kesimlerinde de yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.