29 Ekimde Tatil ve Ek Ders Durumu

29 Ekimde Tatil ve Ek Ders Durumu

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Tatili ve Ek Ders Durumu hakkındaki tüm detaylar

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kaç gün tatil ? MEB iş takvimine göre bu yıl 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı tatili salı ve çarşamba günleri bu günlerde öğretmenlerin ek ders ücreti alıp alamayacağı hakkında bilgilendirme.

MADDE 16- b) (Değişik :13/7/2007-2007/12399 B.K.K.) İl düzeyinde millî ve mahallî bayramların kutlamaları için kurulan hazırlık komitelerinde görevlendirilen yönetici ve öğretmenler, millî ve mahallî bayramların hazırlık çalışmalarına katılan yönetici ve öğretmenler, söz konusu bayramların hazırlık çalışmalarına ve törenlerine sınıf veya okul bütünlüğünde katılan öğrencilerin öğrenim gördüğü eğitim kurumlarının yönetici ve öğretmenleri ile millî bayramlar nedeniyle tatil edilen günlerde(1) ders görevlerini yerine getiremeyen yönetici ve öğretmenler, bu sürelerde üzerlerinde bulunan aylık karşılığı ders,varsa ek ders, ders niteliğinde yönetim ve hazırlık ve planlama görevlerini yapmış sayılırlar.

Yukarıdaki maddeye göre milli bayramlarda öğretmenlere ek ders ödenecek. Bu yüzden Cumhuriyet Bayramı tatilinde öğretmenlerin ek dersinde herhangi bir kesinti olmayacak 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.