5 Kasım 2022 tarihli atama kararnamesi yayımlandı

5 Kasım 2022 tarihli atama kararnamesi yayımlandı

5 Kasım 2022 tarihli atama kararnamesi Resmi Gazete'de yayımlandı.

- Bazı bakanlık, kurum ve kuruluşlara ilişkin atama ve görevden alma kararları, Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla yayımlanan kararlara göre, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Çalışma Genel Müdürü Nurcan Önder görevden alındı. Yerine Uluslararası İşgücü Genel Müdürü Sadettin Akyıl getirildi.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığında açık bulunan Çalışma Genel Müdür Yardımcılığına Hakkı Şekerbay atandı.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Mekansal Planlama Genel Müdür Yardımcısı Ayşe Nazan Yılmaz görevden alındı.

Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğünde açık bulunan Yönetim Kurulu Üyeliklerine Selamettin Ermiş ve Orhan Barda atandı.

ATAMA KARARLARI

ÇALIŞMA VE SOSYAL GÜVENLİK BAKANLIĞI

Çalışma Genel Müdürü Nurcan ÖNDER, 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 4 üncü maddesi gereğince görevden alınmıştır.

Çalışma Genel Müdürlüğüne, 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3 üncü maddeleri gereğince Uluslararası İşgücü Genel Müdürü Sadettin AKYIL atanmıştır.

Çalışma Genel Müdür Yardımcılığına, 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3 üncü maddeleri gereğince Hakkı ŞEKERBAY atanmıştır.

ÇEVRE, ŞEHİRCİLİK VE İKLİM DEĞİŞİKLİĞİ BAKANLIĞI

Mekansal Planlama Genel Müdür Yardımcısı Ayşe Nazan YILMAZ, 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 nci maddesi gereğince görevden alınmıştır.

Boru Hatları ile Petrol Taşıma A.Ş. Genel Müdürlüğünde açık bulunan Doğal Gaz İletim 2. Bölge Müdürlüğüne, 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3 üncü maddeleri gereğince Selami BULUT atanmıştır.

GENÇLİK VE SPOR BAKANLIĞI

Müfettişliklere, yapılan yeterlik sınavında başarı gösteren ekli listede yer alan Müfettiş Yardımcıları 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3 üncü maddeleri gereğince atanmıştır.

at01_000005-001.jpg

Özelleştirme İdaresi Başkanlığında açık bulunan Başkan Yardımcılığına, 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3 üncü maddeleri gereğince Mustafa YILMAZER atanmıştır.

Devlet Malzeme Ofisi Genel Müdürlüğünde açık bulunan Genel Müdür Yardımcılığına, 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3 üncü maddeleri gereğince Abdulkerim TAŞAR atanmıştır.

233 sayılı Kanun Hükmünde Kararnamenin 8 inci maddesi ile 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3 üncü maddeleri gereğince, Elektrik Üretim A.Ş. Genel Müdürlüğü Yönetim Kurulu Üyesi Feyza İLERİ görevden alınmış

YERİNE

Yönetim Kurulu Üyeliğine Adem SEZER atanmıştır.

Orman Genel Müdürlüğünde açık bulunan Genel Müdür Yardımcılıklarına, 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3 üncü maddeleri gereğince Kenan AKDUMAN, Recep ATEŞ ve Zekeriyya NANE atanmıştır.

Karar: 2022/611 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3 üncü maddeleri gereğince Orman Genel Müdürlüğü;

- Balıkesir Orman Bölge Müdürü Birol DÜNDAR,

- Bolu Orman Bölge Müdürü Şaban BIYIKLI,

- Bursa Orman Bölge Müdürü Yalçın AKIN,

- Eskişehir Orman Bölge Müdürü Recep TEMEL,

- İsparta Orman Bölge Müdürü Refik ULUS OY,

- Kütahya Orman Bölge Müdürü Haşan KESKİN,

görevden alınmış,

- Balıkesir Orman Bölge Müdürlüğüne Kemal KAYIRAN,

- Bolu Orman Bölge Müdürlüğüne Mahmut ŞENTÜRK,

- Bursa Orman Bölge Müdürlüğüne Esat ŞİMŞEK,

- Eskişehir Orman Bölge Müdürlüğüne İsmail ÇETİN,

- İsparta Orman Bölge Müdürlüğüne Rifat ATAŞ,

- Kütahya Orman Bölge Müdürlüğüne Erdal DİNGİL,

- Sinop Orman Bölge Müdürlüğüne Celal KANBUR,

- Şanlıurfa Orman Bölge Müdürlüğüne Mehmet Zeki B AYICI, atanmıştır.

TİCARET BAKANLIĞI

Gümrükler Muhafaza Genel Müdürlüğüne, 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3 üncü maddeleri gereğince aynı yer Genel Müdür Yardımcısı Bekir Can USLU atanmıştır.

Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğünde açık bulunan Yönetim Kurulu Üyeliklerine, 233 sayılı Kanun Hükmünde Kararnamenin 8 inci maddesi ile 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3 üncü maddeleri gereğince Selamettin ERMİŞ ve Orhan BARDA atanmıştır.

4 Kasım 2022

Recep Tayyip ERDOĞAN

CUMHURBAŞKANI

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.