6 Türk tam 6 gol attı, Almanya kazandı

6 Türk tam 6 gol attı, Almanya kazandı

6 Türk tam 6 gol attı, Almanya kazandı

Almanya U-17 Takımı'nın B.Hersek'i deplasmanda 6-1 yendiği maçta, Panzerler'in 6 golü de Türk asıllı oyunculardan geldi.

ALMANYA ile aramızda gurbetçi futbolcu savaşının yeni bir boyut kazanmasına ramak kaldı... Mesut Özil'in Almanya'yı seçip bir de üstüne Türkiye filelerini havalandırmasının ardınan Alman U-17 Milli Takımı'ndan Türkiye'ye karalar bağlatacak bir haber geldi.

AVRUPA U-17 Şampiyonası Elemeleri'nde 2. Grup'ta mücadele eden Panzerler önceki gün Bosna'yı deplasmanda 6-1 devirirken gollerin tamamı Türk asıllı oyunculardan geldi. Kaptan Emre Can'ın 2 gol attığı karşılaşmada Samed Yeşil hat-trick yaparken Levent Ayçiçek de bir gol kaydetti.

YEDEKLERDE 3 TÜRK

İLK 11'inde golcülerin yanı sıra Kaan Ayhan, Robin Yalçın ve Koray Kaçinoğlu'nun da bulunduğu Almanya'nın yedeklerinde de Okan Aydın, Timo Çeçen, Koray Günter gibi geleceğin yıldız adayları yer alıyor. Mesut Özil ve Serdar Taşçı'yı kaybeden Türk futbolunun bu genç isimler için nasıl bir yol haritası izleyeceği merak konusu.

Yönetim Doll'un istifasını bekliyor

G.BİRLİĞİ'NDE dün teknik direktör konusunda sıcak gelişmeler yaşandı. Sabah saatlerinde Başkent ekibinin Giray Bulak'la anlaştığı yönünde iddialar ortaya atıldı. Daha sonra G.Birliği Başkanı İlhan Cavcav 18.00'de yapılan yönetim kurulu toplantısından önce bu iddiaları yalanlayarak Thomas Doll ile devam edebileceklerini söyledi. Ancak yönetimin, Doll'un tazminatı nedeniyle istifasını beklediği, böylelikle de yaklaşık 500 bin Euro olan ödemeden kurtulmayı planladığı bildirildi.

Rooney devre arası Real ya da City'ye

DEVLER Ligi'nde Bursa'yı ağırlayacak olan Manchester United'da Wayne Rooney krizi büyüyor. Eşini aldattığı yönünde çıkan haberler sonrasında gündemden düşmeyen golcüye yeteri kadar forma şansı vermeyen menajer Sir Alex Ferguson, 24 yaşındaki yıldızın sabrını taşırırken Sunday Mirror gazetesi başarılı futbolcunun devre arası ya Real Madrid'e ya da Manchester City'ye transfer olacağını iddia etti
vatan

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.