Abdulhamit Gül, Pelikancılara mı cevap verdi?

Abdulhamit Gül, Pelikancılara mı cevap verdi?

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, "Düne kadar FETÖ'cülerle aynı maklubeye kaşık sallayanlar bugün çıkıp bize FETÖ ile mücadele dersi vermeye kalkışmasın" diyerek sert tepki gösterdi. Mesajın adresinin Sabah Gazetesi'nde dün çıkan yazı olduğu söyleniyor.

Sabah yazarı Dilek Güngör dün kaleme aldığı yazıda 'adalet sisteminde bazı FETÖ'cülerin kritik noktalara getirildiğini iddia etmişti. Bugün Adalet Bakanı Abdulhamit Gül'den gelen 'maklubeli' mesaj bu yazıya yanıt olarak nitelendi.

Ankara'da yaptığı konuşmada sert açıklamalar yapan Adalet Bakanı Abdulhamit Gül , "Bu örgütün sadece yargıya, orduya, emniyete sızdığı sanılmasın. Nerede ahlaksızca bir saldırı varsa bilin ki orada FETÖ'nün bir tezahürü vardır." ifadelerini kullandı.

Gül'ün kızdığı Sabah'daki yazı
Dün Sabah Gazetesi yazarı Dilek Güngör, 'yargıda tuhaf işler olduğunu bazı FETÖ'cülerin de kritik noktalara getirildiğini iddia etmişti. "Şu anda yargıyı ele geçiren bu grupların içine sızan FETÖ'cüler eliyle 17-25'teki gibi yeni bir kumpas davası hazırlansa o zaman kim, ne diyebilecek?" diye soran Güngör, "Tarih tekerrür ediyor ama kimse yargıdaki tehlikenin büyüklüğünü fark edemiyor" ifadesini kullanmıştı.

Pelikancılar saldırıyor iddiası
Dilek Güngör'ün bu yazısından sonra dün gece twitterda açılan #AbdulhamitiYedirmeyiz hastagi dikkat çekti. Sosyal medyada olayın perde arkasında pelikancıların saldırısı olduğu iddiaları dolaşıyor. Abdulhamit Gül'ün bu kadar sert yanıt vermesi de buna yoruluyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.