Abdullah Gül: Bize yapılan yanlışları başkalarına yapmayalım

Abdullah Gül: Bize yapılan yanlışları başkalarına yapmayalım

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, İstanbul'daki seçim sonuçlarını değerlendirdi. "Vaktiyle bize yapılan yanlışları güçlü olunca biz başkalarına yapmamalıyız" diyen Gül, Türkiye'nin demokrasi gücünün büyük olduğuna inandığını söyledi.

11 Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Odatv'den Ayşe Baykal'a konuştu. Gül, vaktiyle bize yapılan yanlışları, bizim güçlü olunca başkalarına yapmamamız gerekiyor dedi.

Abdullah Gül ile konuşan Ayşe Baykal'ın yazısının ilgili bölümü

"BİZE YAPILAN YANLIŞLARI BAŞKALARINA YAPMAYALIM"

31 Mart seçimleri öncesi ve sonrası yaşananlar, bir vatandaş olarak herkes gibi beni de endişelendirdi. Kendisine İstanbul'daki seçim sonuçlarını nasıl değerlendirdiğini sordum. Gelinen noktanın çok üzücü olduğunu; vaktiyle bize yapılan yanlışları, bizim güçlü olunca başkalarına yapmamamız gerektiğini anlattı. Türkiye'nin demokrasi gücünün büyük olduğuna inandığını söyledi.

Hayrunnisa Hanım'ın 2014 yılındaki intifadasını başörtülü bir kadın olarak değerli gördüğümü de ilettim. Toplumun verdiği rollerin dışına çıkabilen kadınları seviyorum zira. Benim sözlerime karşılık, Abdullah Bey eşinin adalet duygusunun çok yüksek olduğunu söyledi.

Bunlar benim düşüncelerim, izlenimlerim. Umarım bir gün kendisiyle söyleşi yapma ve sorularıma cevap bulma fırsatım olur.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.