Abdullah Gül Üniversitesi Öğretim Üyesi alım ilanı

Abdullah Gül Üniversitesi Öğretim Üyesi alım ilanı

Abdullah Gül Üniversitesi Rektörlüğünden:

 

Üniversitemizin aşağıda belirtilen birimlerine öğretim üyesi alınacaktır. Müracaatlar ve Atamalar; 2914 sayılı Yükseköğretim Personel Kanunu, 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu ile Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliğinin ilgili maddeleri gereğince yapılacaktır. İlanla ilgili tüm bilgilere Üniversitemizin www.agu.edu.tr adresinden ulaşılabilir.

 

BİRİMİ

UNVANI

BÖLÜM

DER.

ADET

ARANAN NİTELİKLER

MÜH. VE DOĞA BİLİMLERİ FAKÜLTESİ

Prof. Dr. (1), (2)

Elektrik-Elektronik Müh.

1

1

Elektrik Makinaları, Güç Elektroniği ve Sürücüler alanında uzman, alan yönlendirme kontrollü sürücü sistemleri, yüksek frekanslı bara sistemleri, indüksiyonlu ısıtma sistemleri, rüzgâr enerjisi ile elektrik üretme sistemleri, volanlı enerji depolama sistemleri, tasarım ve gerçeklemeleri konularında çalışmaları, araştırmaları veya yayınları olmak.

Doç. Dr. (1), (2)

Elektrik-Elektronik Müh.

1

1

Biyomedikal ve Biyomühendislik alanlarında uzman; özelde nörosinyal analizi, nöromühendislik ve beyin bilgisayar arayüzü, hesaplamalı kalp elektrofizyolojisi, biyomedikal işret ve görüntü işleme, uyku analizleri, örüntü tanıma ve sınıflandırma, ve bilimsel hesaplama alanlarında çalışmaları, araştırmaları veya yayınları olmak.

Doç. Dr. (1), (2)

Endüstri Müh.

1

1

Dağıtık sistemlerde karar destek sistemi geliştirmek, üretim ve dağıtım sistemler için matematiksel modeller ve sezgisel yöntemler konusunda deneyimli olmak.

Prof. Dr. (1), (2)

Makine Müh.

1

1

Termodinamik alanından doktoralı olmak. Yakıt hücreleri, yakıt pilleri, yakıt elektroktları, plasma yakıt pilleri, plazma reaktörleri, plasma teknolojileri, hidrojen üretimi, hidrojen enerjisi konularında araştırmaları veya yayınları bulunmak.

Doç. Dr. (1), (2)

Makine Müh.

1

1

Malzeme Bilimi ve Mühendisliği alanından doktoralı olmak. Nanomekanik, güneş pilleri ve yakıt hücreleri içinnanomalzemeler, yüksek sıcaklık PEM yakıt hücresi bileşenlerinin üretilmesi, enerji çevrim cihazlarında kullanılan malzemelerin moleküler simülasyonu konularında araştırmaları veya yayınları bulunmak.

Doç. Dr. (1), (2)

Malzeme Bil. veNanotekn. Müh.

1

1

Temel Tıp Bilimleri Doktora ve İşletme Master derecesine sahip olmak. Nanopartiküller, güdümlü ilaç dağılım sistemleri ve kanser tedavisi konularında bilimsel çalışmalar yapmış olmak. Tanı, tarama amaçlı nanosensörleringeliştirilmesi ve karakterizasyonu konularında projeler yürütmüş olmak. Disiplinler arası sivil ve askeri projelerde yürütücülük yapmış olmak.

Doç. Dr. (1), (2)

Malzeme Bil. veNanotekn. Müh.

1

1

Doktorasını biyomühendislik alanında almış, biyomedikal polimerler konusunda uzman, faz gösterim konularında araştırmaları veya yayınları bulunmak.

Doç. Dr. (1)

Bilgisayar Müh.

1

1

Dünyanın prestijli ve önde gelen üniversitelerinin Bilgisayar Mühendisliği veya Bilgisayar Bilimleri bölümlerinden doktoralı olmak. Kendi alanında ciddi araştırmaları ve uluslararası prestijli dergilerde yayınları bulunmak. Tercihen doktoradan sonra kendi alanında uluslararası prestijli kurum veya kuruluşlarda araştırma veya iş tecrübesine sahip olmak.

BİLGİSAYAR BİLİMLERİ FAKÜLTESİ

Doç. Dr. (1), (2)

Uygulamalı Matematik

1

1

Doktorasını Matematik Bölümünden almış, sonlu elemanlar yöntemi üzerine çalışmaları, araştırmaları veya yayınları bulunmak.

İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ

Prof. Dr. (1), (2)

İşletme

1

1

Uluslararası ticaret ve çevre ekonomisi alanlarında çalışma yapmış olmak.

Doç. Dr. (1), (2)

İşletme

1

1

Doktorasını İşletme bölümünden almış, üretim ve işlemler yönetimi, ERP, Tedarik zinciri yönetimi, karar verme yöntemleri, çok değişkenli istatistik uygulamaları, yöneylem araştırmaları konularında çalışmaları, araştırmaları veya yayınları bulunmak.

 

(1) Eğitim-öğretim %100 İngilizce olacağından bütün kadrolara yapılacak müracaatlar Yüksek Öğretim Kurulu Başkanlığının 28.06.2009 tarih 27272 sayı ile Resmi Gazete’de yayınlanan yönetmeliğinin 7 inci maddesinin 3 üncü fıkrasının (b) ve (c) bentlerinde belirtilen yabancı dil yeterlilik şartlarına haiz olması gerekmektedir.

2) Tercihen dünyanın ilgili alanda prestijli ve önde gelen üniversitelerinden doktoralı olmak.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.