Abdullah İkinci, Eğitim Bir sen’de Güçlü Aday

Abdullah İkinci, Eğitim Bir sen’de Güçlü Aday

Abdullah İkinci, Eğitim Bir sen’de Güçlü Aday

         16 Kasım da yapılacak olan MEMUR-SEN’e bağlı Erzurum EĞİTİM- BİR - SEN  2 no’lu Şube   Başkanlığına uzun süredir Öğ-Der şube başkanlığı yapan, kamuoyunun ve eğitim camiasının  yakından tanıdığı  Abdullah İkinci aday oldu. Konu ile ilgili basın açıklaması yapan ikinci, Sendikada başkanımızın Milli Eğitimde müdür olmasından dolayı yeni dönemde başkan adayı oldum. İnşallah Eğitim Bir Sen camiası için hayırlı olur dedi.

         İkinci, “ Çok önemli bir destekle yola çıktık. 2 gündür çok sayıda üyemiz, delegelerimiz heyecan duyduklarını, yanımızda olduklarını açıkladılar. En kısa sürede tüm okullarımızı, üyelerimizi, ilçelerimizi ziyaret edeceğiz. Sendikamızda istişareye önem veren, ekip çalışması yapan, sendikamızın özüne ve ruhuna uygun hareket eden bir yapı ile eğitimde farklı bir ses olacağız. Önce teşkilatlarımızı güçlendireceğiz. Yapılması gereken faaliyetleri, etkinlikleri yeniden başlatacağız. İlçelerimizi, kurumlarımızı layık olduğu güçlü konuma yükseltmek için tüm ilçe başkanlarımız ve yönetimlerimizle birlikte istişareler yapıp tüm ilçelerimizde en güçlü yapıya ulaşacağız. Öğretmenlerimizin ve tüm eğitim çalışanlarımızın istek ve önerilerini her daim dikkate alarak ilgili tüm kurum ve kuruluşlar nezdinde dile getireceğiz.  Öğretmenlerimizin ve eğitim çalışanlarının özlük haklarının iyileştirilmesi ve eğitim- öğretim uygulamalarının aksayan yanlarının düzeltilmesi için üyelerimizden aldığımız güçle hareket edeceğiz.

         Tüm üyelerimizle, delegelerimizle, ilçelerimizle,  150 kişilik özel bir ekiple çalışacağız. Sendikamızda yeni dönemde Erzurum'da ciddiye alınan, görüşü sorulan, eğitim camiasında adam yetiştiren, her platformda hakkı söyleyen, haksızlıklara karşı dik duran, üyesini savunan bir yapı oluşturacağız. Herkesle görüşeceğiz.  Ama haklının yanında duracağız. Bir olacağız, diri olacağız. Rabbim yardımcımız olsun inşallah. Üyelerimiz, sadece seçim döneminde değil; her dönem sendikamızdan itibar görecekler. Sendikamızla ilgili tüm önemli işlerde üyelerimizin görüşlerine başvuracağız.

        Vefaya, sadakate, değerlere, adalete, üretime ve farklı fikirlere, eleştirilere önem vereceğiz. 22 yıllık Eğitim- bir- sen döneminde görev yapan tüm kardeşlerimizle birlikte yürüyeceğiz.  Onların görüşlerini, tecrübelerini önemseyeceğiz. Seçim şimdiden hayırlı olsun. Önceki başkanımız başta olmak üzere tüm başkanlarımıza bu güne kadar bu harekete destek veren, görev yapan, tüm ağabeylerimize, kardeşlerimize, teşkilatlarımızda üyelerimize şükranlarımızı arz ediyoruz. Çalışmak isteyen, fikri olan, yanlışları eleştiren, yapılması gerekenler konusunda enerjisi olan herkesi birlikte çalışmaya davet ediyorum. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.