Açık Öğretim Ders Notu Dağıtım İşleri

Açık Öğretim Ders Notu Dağıtım İşleri

Açık Öğretim Lisesi ve Mesleki Açık Öğretim Lisesi Ders Notu Dağıtım İşleri

Açık Öğretim Lisesi / Mesleki Açık Öğretim Lisesi 2012-2013 öğretim yılı I. dönem sınavı için tüm Halk Eğitimi Merkezlerince talep edilen ders notu ihtiyaçları Ekim ayı içerisinde depolara indirilmeye başlanacaktır. Ek-1’de depo adresleri, Ek-2’de de hangi ilçeye ne kadar ders notu gönderileceği yayınlanmıştır. Ek-1’de adı geçen depoların il/ilçe Milli Eğitim Müdürlüklerince hazır hale getirilmesi gerekmektedir.
 
Açık Öğretim Lisesi / Mesleki Açık Öğretim Lisesi Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ve 8. ders notları değişmiştir. Ayrıca İngilizce 6, 7 ve 8. dersleri için öğrencilere önceden dağıtılan New Bridge To Success kitabı yayımdan kaldırılmıştır. Gönderilen A1.2 kitabının 4, 5 ve 6. Theme’ ları İngilizce 6 dersi, A2.1 kitabının 1, 2, 3 ve 4. Theme’ ları İngilizce 7 dersi ve yine aynı kitabın 5, 6, 7 ve 8. Theme’ ları İngilizce 8 dersi olarak okutulacaktır. Bu yüzden depolarda bulunan her iki ders grubuna ait eski kitaplar öğrencilere verilmeyecektir. Yeni gönderilen kitaplar dağıtılacaktır.
Elektronik ortamda muayene kabuller Halk Eğitimi Merkezlerince yapılacağı için irsaliyelere Halk Eğitimi Merkezlerinin isimleri yazılacaktır. Elektronik ortamda muayene kabul işlemleri yapılırken aşağıdaki yol izlenecektir;
 
- Kitap (ders notu) işlemleri modülündeki kitap (ders notu) muayene kabul ekranında kendilerine gelmesi gereken miktar görülecek, kitaplarının (ders notlarının) sayımı yapılıp örtüşüyorsa ekrandaki miktarı, örtüşmüyorsa kaç kitap (ders notu) geldiyse o miktar girilip kaydet butonuna basılacaktır. İrsaliye üzerindeki teslim tarihi ile elektronik muayene ekranında ki tarih aynı olacaktır. Tarihler arasında farklılık olmayacaktır. Ayrıca her firma için muayene kabul ayrı ayrı yapılacaktır.
 
- Komisyon üyelerinin isimleri girilip kaydet butonuna tekrar basılacaktır. En son olarak yazıcı butonuna basılarak rapor alınacaktır. Bu işlemlerin ders notları teslim edildiğinde ivedilikle yapılması gerekmektedir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.