Açık Öğretim Lisesi çalışma takvimi yayınlandı! MEB'den kritik karar!

Açık Öğretim Lisesi çalışma takvimi yayınlandı! MEB'den kritik karar!

Merakla beklenen 2021-2022 Açık Öğretim Lisesi çalışma takvimi yayınlandı! Sınavların nasıl yapılacağı merak konusuydu. MEB, yayınladığı takvimle bu konuya da netlik kazandırmış oldu. AÖL sınavları online mı yapılacak? İşte bu sorunun cevabı!

Merakla beklenen 2021-2022 Açık Öğretim Lisesi çalışma takvimi yayınlandı! Sınavların nasıl yapılacağı öğrenciler tarafından merak konusuydu. MEB, yayınladığı takvimle bu konuya da netlik kazandırmış oldu. AÖL sınavları online mı yapılacak? Sınav tarihleri belli mi? 

Sınav Giriş Belgeleri Ne Zaman Yayınlanacak?

Sınav Giriş Belgeleri 1 Aralık 2021 tarihinde yayınlanacak.

AÖL Sınav Tarihleri Ne Zaman?

Sınav giriş belgeleri 1 Aralık 2021 atrihinde paylaşılacak. 2021 yılı Açıköğretim Ortaokul ve Liseler için sınav tarihi ise 4-5 Aralık 2021. 

Sınav tarihiyle ilgili güncel bir duyuru henüz yayınlanmadı.

Yayınlanan çalışma takvimi ise şöyle:

Sınavlar Online Mı Olacak?

Henüz resmi bir açıklama yok. Pandemi koşullarının biraz daha iyileşmesi ve okulların da yüz yüze eğitime geçmesinden dolayı sınavların yüz yüze yapılması bekleniyor. MEB'den resmi açıklama gelince haberimizde paylaşacağız.

Sınavdan 45 Alan Dersi Başarıyla Geçmiş Sayılacak

Öğrencilere her ders için 20 soru yöneltilecek. Yanlış cevaplar doğru doğru yanıtları götürmeyecek. Sınav süresi ise 30 dakika olacak. Sınavdan 45 puan alan öğrenciler dersi başarıyla geçmiş sayılacak. Öğrenciler toplamda 170 ve üzeri krediyi tamamlamaya çalışacak. 2021-2022 AÖL mezumiyet şartları ise şöyle:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.