Akneli Ciltlerin Bakım Rutini Nasıl Olmalıdır?

Akneli Ciltlerin Bakım Rutini Nasıl Olmalıdır?

En sık yaşanılan cilt problemlerinden biri akne ve sivilcedir. Bu noktada en sık karşılaşılan soru ise akne ve sivilcelerimden nasıl kurtulabilirim? Öncelikle belirtmeliyiz ki akne tedavisi zaman ve sabır gerektiren bir süreçtir.

En sık yaşanılan cilt problemlerinden biri akne ve sivilcedir. Bu noktada en sık karşılaşılan soru ise akne ve sivilcelerimden nasıl kurtulabilirim? Öncelikle belirtmeliyiz ki akne tedavisi zaman ve sabır gerektiren bir süreçtir. Hiç geçmeyecekmiş gibi gelse de düzenli ve doğru yapılan bakım ürünleri ile aknelerinizden kurtulmak mümkündür.

Dermatologların en sık tavsiye ettiği ürünler arasında yer alan La Roche Posay Effaclar serisi ile akneli ciltler için bir bakım rutini oluşturalım!

Öncelikli adım düzenli cilt temizliğidir. Gün boyu ciltte biriken sebum (yağ)  gözeneklerin tıkanmasına sebep olur. Makyaj kalıntılarıyla birleşince sivilce oluşumunu tetikler. Makyaj yapılsın veya yapılmasın cilt sabah-akşam temizlenmelidir. La Roche Posay Effaclar Jel, antibakteriyel özelliği sayesinde cildi derinlemesine temizler, cildin pH seviyesini dengeler, siyah nokta, gözenek ve akne oluşumunu önlemeye yardımcı olur.

Temizleme işlemi sonlandıktan sonra La Roche Posay Effaclar tonik uygulayabilirsiniz. Mikro soyucu özelliği sayesinde cildin pürüzsüz görünmesini sağlar ve gözeneklerin sıkılaşmasını destekler. Cilt temizleme işlemini tamamladığımıza göre bakım ürünlerine geçebiliriz.

La Roche Posay Effacclar Duo cilt kusurlarına karşı geliştirilmiş bakım kremidir. Cildin sebum (yağ) seviyesini dengelemeye yardımcı olur. Siyah nokta, akne ve gözenek problemini en aza indirgemeyi destekler. La Roche Posay Effaclar kullananlar tarafından sıklıkla tavsiye edilmektedir.

La Roche Posay Effaclar serum, peeling etkili gece serumu %3.5 Glikolik asit ve %1.5 Salisilik asit içermektedir. Cilt kusurlarını ve leke görünümünü en aza indirgemeye yardımcı olur. Cilde doğal bir canlılık kazandırır. La Rohce Posay serum kullananlar tarafından da sıklıkla tavsiye edilmektedir.

La Roche Posay tanışma kiti, La Roche Posay Effaclar H, La Roche Posay Effaclar mat ve tüm La Roche Posay ürünlerini Dermokozmetika’da bulabilir, dilediğiniz ürüne uygun fiyat, hızlı kargo ve kapıda ödeme imkanıyla tek tıkla hemen sahip olabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.