Akşener: İttifak konusu 15 günde netleşir

Akşener: İttifak konusu 15 günde netleşir

İYİ Parti lideri CHP ile ittifak konusunda "15 gün içinde ittifakın olup olmayacağı netleşecek" dedi

Meral Akşener CHP lideri Kılıçdaroğlu ile yaptığı itttifak görüşmesiyle ilgili basında çıkan '18 ilde pazarlık' iddiasını yalanladı. Akşener "Görüşmede hiçbir şekilde il ya da isim üzerinde durulmadı. Yalnızca ittifak görüşmelerine başlanması, iki partiden temsilcilerin daha sonra bir araya gelmesi noktasında fikir birliğine vardık" dedi. Şöyle devam etti: Biz ittifak görüşmelerinin en kısa sürede neticelendirilmesinden yana olduğumuzu söyledik. 15 gün içinde konunun netleştirilmesini istedik. İki hafta içinde ittifak olup olmayacağı kesinleşir.

KARAR Gazetesi'ni ziyaret eden İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, CHP ile ittifak konusunda "İsim ve iller görüşmede kesinlikle gündeme gelmedi. Ancak 15 gün içinde ittifakın olup olmayacağı netleşecek" dedi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Genel Başkan Yardımcıları Cihan Paçacı, Lütfü Türkkan, İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu ve diğer parti yöneticileriyle birlikte gazetemizi ziyaret etti.

KARAR Gazetesi Yayın Yönetmeni İbrahim Kiras, yazarlarımız Mustafa Karaalioğlu, Mehmet Ocaktan, Yusuf Ziya Cömert, Elif Çakır, İbrahim Kahveci ve yöneticilerimizin ağırladığı Akşener, seçim hazırlıklarını anlattı, gündemdeki konularla ilgili açıklamalarda bulundu.

İyi Parti lideri Akşener, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile yaptığı itttifak görüşmesiyle ilgili basında çıkan '18 ilde pazarlık' iddiasını yalanladı. Akşener "Görüşmede hiçbir şekilde il ya da isim üzerinde durulmadı. Kemal Bey'le sadece ittifak görüşmelerine başlanması, iki partiden temsilcilerin daha sonra bir araya gelmesi noktasında fikir birliğine vardık" dedi. Akşener "Beklentiniz ne yönde?" şeklindeki soruya karşılık da "Bir şey söylemek için henüz çok erken. Ancak biz ittifak görüşmelerinin en kısa sürede neticelendirilmesinden yana olduğumuzu söyledik. 15 gün içinde konunun netleştirilmesini istedik. İki hafta içinde ittifak olup olmayacağı kesinleşir" değerlendirmesinde bulundu.

Akşener sürecin İYİ Parti ve CHP'den görevlendirilen isimler tarafından yürütüleceğini vurguladı. KARAR

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.