Aktif Eğitim Sen`den Gazetecilere Anlamlı Ziyaret

Aktif Eğitim Sen`den Gazetecilere Anlamlı Ziyaret

Aktif Eğitim-Sen: Sendikamız, basın emekçilerinin “Dünya Çalışan Gazeteciler Günü”nü unutmadı.

Aktif Eğitim-Sen Genel Merkezi tarafından yapılan açıklama;

 

Aktif Eğitim-Sen Genel Başkan Yardımcısı Seyit Mehmet Tezcan, Gazeteciler Günü münasebetiyle, Samanyolu Yayın Grubu ve İpek Medya Grubu’nun Ankara bürolarını ziyaret etti.

 

Tezcan’ı Samanyolu’nda Ankara Haber Müdürü Muzaffer Madak karşıladı. Madak ve haber merkezi çalışanlarıyla bir süre sohbet eden Seyit Mehmet Tezcan, ziyaret vesilesiyle bir kez daha özgür medyaya yönelik hukuk dışı uygulamaları ve baskıları kınadı, Samanyolu çalışanlarının Gazeteciler Gününü kutladı.

 

Genel Başkan Yardımcımız Tezcan, daha sonra İpek Yayın Grubuna bağlı Bugün ve Millet Gazetelerini ziyaret etti. Ankara Haber Müdürü İrfan Galip Dumlu ve diğer gazete çalışanlarıyla yapılana sohbetin de konusu yine ülke ve eğitimin gündemindeki güncel meseleler ile sendikaların ve basının karşı karşıya geldiği hukuksuzluklar oldu.

 

Eğitimin sorunlarını kamuoyuna taşıyan bu medya kuruluşlarına teşekkür eden Seyit Mehmet Tezcan, Özgür basına yönelik baskıların bir an önce son bulması dilekleriyle İpek Medya çalışanlarının da gazeteciler gününü kutladı.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.