Aktif Eğitim Sen'den Türk Eğitim Sen'e Ziyaret

Aktif Eğitim Sen'den Türk Eğitim Sen'e Ziyaret

Aktif Eğitim Sen'den Türk Eğitim Sen'e Ziyaret

Aktif Eğitim-Sen Genel Başkanı Osman Bahçe ve Yönetim Kurulu üyeleri Türkiye Kamu-Sen ve Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk’u ziyaret etti.

Yeni kurulan bir sendika olarak yolun başında olduklarını ifade eden Aktif Eğitim-Sen Genel Başkanı Osman Bahçe, Türk Eğitim-Sen gibi büyük ve güçlü bir sendikanın bilgi ve tecrübelerinin her zaman kendilerine bu yolda ışık tutacağını belirtti.

Aktif Eğitim-Sen’in ziyaretinden memnuniyet duyduklarını belirten Türkiye Kamu-Sen ve Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk ise, Aktif Eğitim-Sen’e çalışmalarında başarılar diledi. Koncuk, “Sivil Toplum Kuruluşları  bir ülkenin temel dinamikleridir. Bu çerçevede sendikaların üslendiği misyon da kamu çalışanları bakımından büyük önem arz etmektedir. Memurların hak ve menfaatleri için mücadele etmek bizlerin temel görevidir. Bunun yanı sıra Türkiye’de eğitim alanında yaşanan sorunlar hepimizce malumdur.  Bizler el birliği ile yaşanan bu sıkıntıların giderilmesi ve çözümünde üzerimize düşeni yaparak gelecek nesillerimizin daha mutlu, daha aydınlık yarınlara ulaşabilmeleri  için çabalayacağız. Bu bağlamda, çalışmalarınızda başarılar diliyor, sendikanızın eğitim ve çalışma hayatına hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

Aktif Eğitim-Sen’in ziyaretinde, Genel Başkanımız İsmail Koncuk ile birlikte Türk Eğitim-Sen yönetim kurulu üyelerimizde hazır bulundu. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.