Alanya Hamdullah Emin Paşa Üniversitesi Öğretim Üyesi alım ilanı

Alanya Hamdullah Emin Paşa Üniversitesi Öğretim Üyesi alım ilanı

Alanya Hamdullah Emin Paşa Üniversitesi Rektörlüğünden:

Alanya Hamdullah Emin Paşa Üniversitesi Rektörlüğünden:

Üniversitemiz Sanat ve Tasarım Fakültesi Mimarlık bölümüne, Turizm Fakültesi Turizm işletmeciliği bölümüne 2547 sayılı Kanun’un ilgili maddeleri doğrultusunda öğretim üyesi alınacaktır.

Başvuracak Adaylardan İstenilen Belgeler;

Atanmak isteyen adayların, “Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atama Yönetmeliği’nde” belirtilen şekilde, dilekçe ekinde özgeçmişini, Doçentlik belgesini, 4 adet fotoğraflarını, yayın listesini (Başlıca araştırma eseri belirtilecektir.), bilimsel çalışma ve yayınları ile bunlara yapılan atıfları, 1 adet dosyahalinde hazırlayarak Rektörlüğümüz Genel Sekreterlik İnsan Kaynakları Müdürlüğüne başvurması gerekmektedir.

Adayların ilan tarihinden itibaren 15 gün içerisinde başvurmaları gerekmektedir.

Yabancı ülkelerden alınan diplomaların Üniversitelerarası Kurul tarafından denkliğinin onaylanmış olması şarttır. Üniversitelerarası Kurul tarafından denkliği onaylanmamış diplomayla veya eksik evrakla başvuranların başvuruları kabul edilmeyecektir.

Başvurusu uygun görülen adaylar için sözlü mülakat sınavı yapılacaktır. Sözlü mülakat tarihleri Üniversitemiz resmi web sitesinde yayınlanacaktır.

İlgililerin Üniversitemizin Cikcilli Mah. Saraybeleni Cad. No: 7 Alanya, ANTALYA adresine başvurmaları gerekmektedir. Eksik evrakla yapılan başvurular geçersiz sayılacaktır ve en fazla bir pozisyon için başvuru yapılacaktır. İlanımıza http://www.ahep.edu.tr adresinden ulaşılabilir.

İlan Tarihi                  : 29.08.2015

Son Başvuru Tarihi    : 12.09.2015

 

Bölümü

Unvanı

Adet

Özel Koşullar

Turizm Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü

Prof. Dr.

1

Lisans ve Yüksek Lisans eğitimini Kimya Mühendisliği bölümünde tamamlamış, Gıda Bilimleri Programı üzerinde Doktora yapmış, yarı mamul gıda üretimi üzerine araştırmalarının bulunması.

Turizm Fakültesi Turizm İşletmeciliği Bölümü

Prof. Dr.

1

Lisans ve Yüksek Lisans eğitimini işletme bölümünde tamamlamış, endüstriyel satışta rol algıları, pazarlama yönetimi, tüketici davranışları, reklamcılık ile ilgili çalışmalarının bulunması.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.