Ali Yalçın: 15 Temmuz'da Millet Tarih Yazdı

Ali Yalçın: 15 Temmuz'da Millet Tarih Yazdı

Vatan nöbetinin 18. gününde Çorum Hürriyet Meydanı ve Amasya’da, şer şebekesi FETÖ ve darbe destekçileri protesto edildi. Vatan nöbetinde vatandaşlara seslenen Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, millet ve devlete ihanet edenleri tarihin kirli sepetine g

Çorum ve Amasya'da vatan nöbeti tutan vatandaşlara hitap eden Memur-Sen genel Başkanı Ali Yalçın, "Bundan sonra darbe yapmaya kalkışacak olan başıbozuklar bir kez değil, bin kez düşünecekler. Çünkü bu asil millet yeter artık diyerek darbe girişimine ‘dur' dedi. Göğsünü mermilere siper eden millet, tarihe altın harflerle not düştü" diye konuştu.

 

Vatan nöbetinin 18. gününde  Çorum Hürriyet Meydanı ve Amasya’da, şer şebekesi FETÖ ve darbe destekçileri protesto edildi. Vatan nöbetinde vatandaşlara seslenen Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, millet ve devlete ihanet edenleri tarihin kirli sepetine gönderen herkese teşekkür etti.

15 Temmuz darbe girişimini gerçekleştiren FETÖ’ye en büyük dersi milletin verdiğini belirten Yalçın, “Bu milletin vergisiyle maaş alıp, evine ekmek götüren ve yediği ekmeğe, hizmet ettiği vatana, annesinden emdiği süte ihanet eden, milletin üzerinde alçak uçuş yaparak millete alçakça saldıranlara bu millet en büyük dersi verdi. Millet onları tarihin çöp sepetine gönderdi. Göğsünü mermilere siper eden millet, tarihe altın harflerle not düştü. Onun için bu millete teşekkür ediyoruz” dedi.

MİLLET DARBELERE YETER DEDİ

Bu zamana kadar defalarca darbe girişimi yapanlara karşı milletin artık yeter dediğini belirten Yalçın, “Bu asil millet merminin önüne durarak, tankın önüne yatarak dünyaya nasıl asil olunması gerektiğini göstermiştir” dedi.

Darbe girişiminde bulunanların ABD’nin gayri meşru çocukları olduğunu söyleyen Yalçın, bu gayri meşru çocukların ülke halkının çoğunluğu tarafından seçilmiş Cumhurbaşkanını öldürmeye yeltendiğini fakat bu asil milletin buna müsaade etmediğini belirtti.

MİLLET İRADESİNE SAHİP ÇIKTI

Milletin 15 Temmuz’dan bugüne kadar meydanları terk etmediğini hatırlatan Yalçın, “Bunun içindir ki artık bu milletin gücü tankın gücünü ezmiştir. Bu millet artık oğlunu askere 'Peygamber Ocağı'na göndereceği zaman oğlum bu vatana ihanet edenleri alnının ortasından vurmazsan sütüm sana helal olmaz diyecektir. 15 Temmuz bu ülkede 4 şeyi değiştirmiştir. Birincisi bu ülkede darbe olduğu zaman şapkasını alıp kaçan siyasetçi yerine ekran karşısına geçip, sen bunun bedelini ödeyeceksin diyen bir başbakan vardı. İkinci değişen şey bu ülkede ne zaman darbe olduysa iletişim araçları televizyonlar darbecilerin himayesine geçiyordu ve milleti yanlış bilgilendiriyorlardı ama bugün artık hiçte eskisi gibi olmadı ve televizyon kanalları darbecilere fırsat vermedi. Üçüncü değişen şey siviller darbecilerin yandaşı oluyorlardı ama şimdi siviller darbe girişimi yapanların karşısında durabiliyorlar" şeklinde konuştu.

1 MİLYON ÜYEMİZLE ALANLARDAYIZ

“Biz 1 milyon üyemizle ülkemizde yapılacak her darbeye karşı direneceğimizi söyledik” diyen Yalçın, şu şekilde konuştu: “Bugün hamdolsun ki 1 milyon üyeye ulaşmış en büyük kuruluş olduk ve 15 Temmuz’da 1 milyon üyesi ile meydanlara çıktık. MOSSAD'dan ve CIA’dan emir alanlar bu ülkenin geleceğine ipotek koyamazlar. Bunu engellemek için sizler bir savaş verdiniz ve bu bir kurtuluş savaşıydı. Bu savaşta hayatını kaybedenlere Allah rahmet eylesin. Türkiye’nin gelişmesini ve büyümesini istemiyorlar. Türkiye sadece Türkiye’de yaşayanları ilgilendirmiyor, dünyadaki tüm mazlumları ilgilendiriyor. Bunun için Türkiye’nin ayakta kalması için her zaman dua ediyorlar.”

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.