Ali Yalçın, Bu Konuda Israrcı!

Ali Yalçın, Bu Konuda Israrcı!

Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın ve Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Emin Esen, İçişleri Bakanı Selami Altınok’u ziyaret etti.

Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın ve Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Emin Esen, İçişleri Bakanı Selami Altınok’u ziyaret etti. Yalçın, Altınok’un İçişleri Bakanı olmasından duyduğu memnuniyeti dile getirerek, ülke ve milletin menfaati için yapacağı çalışmalarda başarılar diledi.

 

Genel Başkan Yalçın, Toplu Sözleşme’de imza altına aldığımız Cuma namazıyla ilgili kazanıma yönelik olarak İçişleri Bakanlığı’ndan 1 Ocak 2016 beklenmeden, demokratik hukuk devletinin ve özgürlükçü yönetim anlayışının bir göstergesi olarak 81 il valiliğini bağlayacak şekilde Cuma günleri öğle arası izin süresinin Cuma namazı vaktini de içine alacak şekilde belirlenmesi için bir genelgenin çıkarılmasının uygun olacağı görüşünü ve bu yöndeki beklentimizi Bakan Selami Altınok’a iletti.

 

fotoooo

 

Teklifin dikkate alınması halinde Memur-Sen olarak Toplu Sözleşme’de ürettiğimiz kazanım 1 Ocak’tan önce yürürlüğe girmiş olacaktır.

 

İçişleri Bakanı Altınok ise Türkiye’de huzurun devam etmesi için sivil toplum örgütlerine büyük görev düştüğünü söyledi. Bakan Altınok, Memur-Sen’in Türkiye’de huzurun ve kardeşlik duygusunun genişlemesi için büyük gayret gösterdiğini altını çizdi.

 

Dünya ve Türkiye gündeminin de değerlendirildiği görüşmede Genel Başkan Yalçın, İçişleri Altınok’a Mehmet Akif İnan kitapları setini hediye etti.

 

28eylul2015bakan1

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum