Ali Yalçın, Hak-İş Genel Kurulunda Konuştu

Ali Yalçın, Hak-İş Genel Kurulunda Konuştu

Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun da katılım sağladığı, Hak-İş 13.Olağan Genel Kurulu'nda konuştu. Yalçın, "Hak, emek ve değerler sendikacılığı için, Hak-İş'e nice 40 yıllara diyoruz. Hak-İş, 40 Yıllık alınterinin adıdır. Ha

Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun da katılım sağladığı, Hak-İş 13.Olağan Genel Kurulu'nda konuştu. Yalçın, "Hak, emek ve değerler sendikacılığı için, Hak-İş'e nice 40 yıllara diyoruz. Hak-İş, 40 Yıllık alınterinin adıdır. Hak ve hukukun geliştirilmesi için bütün emek hareketleri olarak alınteri akıtmaya ve mücadele etmeye devam edeceğiz" dedi.

 

 

"Kamu görevlilerinin güvenini güce, alın terini kazanıma dönüştürdük" diyen Yalçın, "Ülkede, sendikacılığın çok yanlış değerlendirildiği bir ortamda, bizlere bir günlük ömür biçenlere inat, 'baharlar bir çiçekle başlar' şiarıyla erdemliler hareketi olarak ortaya çıktık. Bu sene 20. Yılımız. Dolu-dizgin, hakkın ve hukukun her daim savunulduğu bir 20 yılı geride bıraktık. Bizlere gösterilen teveccühleri, boşa çıkartmadık, kazanıma ve hakka dönüştürdük. Bütün bu duygularla aynı şekilde hakkın, emeğin ve alınterinin 40 yıllık savunucusu olan Hak-İş'in 40.yılını kutluyor, nice seneler diliyorum" şeklinde konuştu.
 

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.