Ali Yalçın: Masadan 212 Kazanımla Kalktık

Ali Yalçın: Masadan 212 Kazanımla Kalktık

Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, A Haber ve 24 TV Canlı yayınlarında 3. Dönem Toplu Sözleşme imza töreninin ardından Memur-Sen’in kazanımları ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Memur-Sen Genel Başkanı Yalçın, “Bize algı operasyonları tutmaz. Mücadelemizi perdeleyemediler. Kazanımlarımız ile sendika tarihine not düştük. Zorlu bir süreçti. Kamu Görevlilerini memnun eden kazanımlarla masadan kalktık” dedi.

 

Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, A Haber ve 24 TV Canlı yayınlarında 3. Dönem Toplu Sözleşme imza töreninin ardından Memur-Sen’in kazanımları ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

 

KAZANIMLARIMIZLA TARİHE NOT DÜŞTÜK

3. Toplu Sözleşme Sürecinin kamu görevlileri adına kapsamlı ve bol kazanımlı bir sözleşme ile sonuçlandığını vurgulayan Yalçın, “Masanın manipüle edilmesine izin vermedik, kazanımlarımızla tarihe not düştük. Memur-Sen, 11 Hizmet Kolunun tamamında yetkili Konfederasyon olarak bu başarıya imza atmıştır. Ülkemize, üyelerimize ve tüm kamu görevlilerine hayırlı olsun” diye konuştu.

 

MANİPÜLASYONLARI BOŞA ÇIKARDIK

Yalçın, yapılan bütün algı operasyonlarına karşın Memur-Sen’in kazanımlarının perdelenemediğini belirterek, “Genel toplu sözleşmede bir önceki toplu sözleşmede aldığımız kazanımlara ilaveten yüzde 90’lık bir iyileşme sağladık. Hizmet kolunda ise yüzde 100’lük bir kazanım artışı gerçekleştirdik. Toplu Sözleşme’de genel tekliflerimizden toplam 42, Hizmet Kolu Sözleşmesi’nde ise toplam 170 kazanıma imza attık. Toplamda 212 kazanım elde ettik. Bu tarihi başarıyla; mali sosyal haklar paketini hayata geçirmiş olduk” şeklinde konuştu.

 

KAZANIMLARIMIZ SÜRECEK

“2016 için 6+5, 2017 için 3+4 olmak üzere ‘yüzdelik zam’ artı ‘enflasyon farkını’ alacağımız şekilde bir anlaşma yaptık” diyen Yalçın, “Onun haricinde birçok önemli kazanım var. Mali ve sosyal kazanım paketi hayırlı olsun. Kazanımlarımız sürecek” şeklinde konuştu. Canlı yayınlarda Yalçın, önemli kazanımlar hakkında da bilgi verdi.

 

A HABER PROGRAMI

———————————————————————————–

 

 

24 TV PROGRAMI

———————————————

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.