Ali Yalçın: Sendikal Başarımızı Daha İleriye Taşıyoruz

Ali Yalçın: Sendikal Başarımızı Daha İleriye Taşıyoruz

Eğitim-Bir-Sen Kocaeli 1 No’lu Şube’nin yeni hizmet binasının açılışı, Memur-Sen Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Emin Esen, İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, Kocaeli Belediye Başkan Vekili Zekeriya Özak, sendikaların şube başkanları ve çok sayıda...

Eğitim-Bir-Sen ve Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, kuruldukları günden bu yana sendikacılığa yeni bir soluk kazandırmanın gayesi ve gayreti içerisinde olduklarını belirterek, “Geçmişte sendikacılığın kitaptaki yerini sorgular durumdan bugün sendikacılığın kitabını yazar noktaya gelmiş olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu, niyetin hayır olmasından kaynaklanıyor. Şimdi bu başarıyı daha ileriye taşımalıyız” dedi.



Eğitim-Bir-Sen Kocaeli 1 No’lu Şube’nin yeni hizmet binasının açılışı, Memur-Sen Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Emin Esen, İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, Kocaeli Belediye Başkan Vekili Zekeriya Özak, sendikaların şube başkanları ve çok sayıda davetlinin katılımıyla yapıldı.



Açılışta konuşan Genel Başkan Ali Yalçın, yeni hizmet binalarında kaliteli hizmetler üreterek hem üyelerine hem de ülkeye birçok alanda katkıda bulunmayı sürdüreceklerini söyledi. Sendika olarak, kuruldukları günden bugüne, sendikacılığa yeni bir soluk kazandırmanın gayesi ve gayreti içerisinde olduklarını kaydeden Yalçın, “Sendikacılığın kitaptaki yerini sorgular durumdan bugün sendikacılığın kitabını yazar noktaya gelmiş olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu, niyetin hayır olmasından kaynaklanıyor. Şimdi bu başarıyı daha ileriye taşımalıyız” şeklinde konuştu.



Zirve yolculuğumuzu hız kesmeden sürdüreceğiz

Ortaya koydukları sendikacılık faaliyetiyle Mehmet Akif İnan’ın büyük idealini gerçekleştirme yolunda adımlar attıklarını ifade eden Yalçın, şöyle konuştu: “Kurucu Genel Başkanımız Mehmet Akif İnan’ın çizdiği erdemli sendikacılık hedefleri doğrultusunda yolumuzdan hiç şaşmadan, güç kaybetmeden ilerliyoruz. Memur-Sen teşkilatı, mirasın hakkını vermiş bir teşkilattır. Bayrağı her geçen gün yükselten bir teşkilat olarak, üyeye, ülkeye, insana ve İslam’a hizmete devam ediyoruz. Zirve yolculuğumuzu hız kesmeden sürdüreceğiz.”



Eğitim-Bir-Sen Kocaeli 1 No’lu Şube Başkanı ve Memur-Sen İl Temsilcisi Şahin Yaşlık ise, Türkiye’nin medeniyet yürüyüşüne ve Memur-Sen’in erdemli sendikacılık yolculuğuna katkıda bulunmaya devam edeceklerini dile getirerek, şubenin açılışına katılan herkese teşekkür etti. 


Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum