Ali Yalçın'dan Can Ataklı'ya Tepki: Yargıya hesap vereceksin!

Ali Yalçın'dan Can Ataklı'ya Tepki: Yargıya hesap vereceksin!

Ülkemizde aydın geçinen bir kesim var. Kendilerini ülkenin sahibi zannediyorlar. Bunu nereden çıkardıklarını anlamak güç. Halbuki ülkemiz uğrunda can veren şühedamız bu milletin öz evlatları.

BİR DÜŞÜN TÜM ZİHNİYETİNİZLE MİLLETİMİZİN YAKASINDAN

Ülkemizde aydın geçinen bir kesim var. Kendilerini ülkenin sahibi zannediyorlar. Bunu nereden çıkardıklarını anlamak güç. Halbuki ülkemiz uğrunda can veren şühedamız bu milletin öz evlatları.  Batının bile terk ettiği sekülerliği baş tacı etmişler ve ortaya “insan niçin yaşar “sorusuna cevap verecekleri bir yaşam felsefesi de koyabilmiş değiller.  Esfelasafilinde yaşamayı ilericilik zannediyorlar. Kendilerini böyle inandırmışlar. Ne bilimle ne de akılla işleri yok. Sadece belirli doğmalara inanıyorlar. Yaptıkları en büyük aksiyon ise buldukları her delikten İslam’a ve dini yaşamının esası kabul edenlere saldırmak. Din düşmanı olmayı aydın olmak zannediyorlar.  Onların ütopya edindikleri yaşam mağara devri insanı yaşamı. Özgürlükten anladıkları sadece kendi anlayışlarının herkes tarafından zorbalıkla kabul görmesi. Başkasının fikri, yaşam biçimi, hayatı anlama ve anlamlandırma felsefelerinin onlarca bir kıymeti yok. Çünkü onlar bu ülkeyi kendi malları zannediyorlar. Ülkenin esas sahiplerinin ise köleleri olduğunu. Bu bugünün değil son üç yüz yıldır milletimizin uğraştığı en büyük hastalık. Tam tedavi oldu dediğimiz yerde bir yerden yine zehirlerini saçıyorlar.

Milli Eğitim Bakanımız Sayın Ziya Selçuk, okulların eğitime ara vermek durumunda kaldığı bir dönemde muhteşem bir performans ile uzaktan eğitime işlerlik kazandırdı. EBA üzerinden nerede ise örgün eğitim imkân ve fırsatlarını oluşturuyor.Bu yolda büyük bir gayreti ortaya koydu. Bir milletin savaşa halinde dahi (ki bir mikropla savaşıyoruz) eğitime ara vermemesi gerektiği fikrini en azından diri tuttuğu için bile takdiri hak ediyor. Sayın Bakanımızın nezdinde tüm gayretkeşlerin emeğine müteşekkirliğimiz tüm kalbimizle ifade ederiz. Her şey dursa dahi eğitim öğretim devam etmeli. Günlerdir verilen emeğin karşılığında birisi sosyal medya üzerinden diyor ki neden Adnan Menderes’in idamı gösterildi. Sayın Bakanımız gözümüzden kaçmış demiş ama biz neden gösterilmesin deriz. Adnan Menderes’in katledilmesi bir tarihi gerçek değil midir? Türk çocuğunun tarihini doğru öğrenme hakkı yok mudur? Cürümlerinizin ifşa edilmesinden mi bu öfkeniz?

Can Ataklı programdaki başörtülü öğretmene dair galiz ifadelerle saldırdı. Yok bu iyi bir örnek olmazmış. Yahu bu ülkenin yüzde 98’i Müslüman.  İslam’ın esaslarından örtünme neden iyi bir örnek teşkil etmezmiş?  Sizin örümcek ağı bağlamış kafanızın neresine uymamıştır. Müslümanlıkla yoğrulan yurdu İslam’ın esaslarından dolayı mı boğmaya kalkacaksınız? İnsanları ayrıştıran, bölen, ötekileştiren ve hepsinden önemlisi kendinizi ülkenin sahibi gören bu sapkın zihniyetiniz şüphesiz Corona Virüsten bu ülkeye daha büyük bir tehdit.

MEMUR-SEN Genel Başkanı Sayın Ali Yalçın; Can Ataklı’nın milletimize hakaret eden bu televizyon paylaşımlarına tweter üzerinden sert tepki gösterdi. Sayın Genel Başkan, bu zihniyetin ne kadar büyük bir virüs olduğunu bir kez daha beyan etti. Can Ataklı’yı inanca saldıran, milletimizi bölen, insanımızı ötekileştiren bu tutumundan ve sözlerinden dolayı mahkemeye verdiklerini ve Yüce Türk Mahkemeleri önünde hesap vereceğini belirtti.  Sayın Başkan’a verdiği bu anlamlı tepkiden dolayı teşekkür ederiz. Kimse bu köyü sahipsiz sanmasın, öyle her aklına gelen herzeyi de sağa sola saçmasın. Milletimizin de sabrını test etmesin.  İnsan en çok fikirleri, inançları  ve yaşam  felsefesi için yaşar. 

Can Ataklı ve zihniyeti artık kabak tadı vermiştir. Bırakın bu insana saygısız tutumunuzu. Siz ne yapsanız da kendi karanlık dehlizlerinize doğru çekmeye debelenseniz de biz milletimizin aydınlığa yolculuğunu, insanı kutsayan anlayışını, herkesin inançlarını yaşama özgürlüğünü savunacak ve bunu gerçekleştireceğiz. Bir düşün tüm zihniyetinizle milletimizin yakasından.

İbrahim Hakkı Celis

memurpostasi.com

İlgili Haberler
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.