Ali Yalçın'dan DİSK, KESK, TMMOB ve TTB’ye Başsağlığı

Ali Yalçın'dan DİSK, KESK, TMMOB ve TTB’ye Başsağlığı

Ankara’daki hain terör saldırısı sonrasında Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın ve Genel Başkan Yardımcıları DİSK, KESK, TMMOB ve TTB yetkililerini arayarak başsağlığı diledi.

Ankara’daki hain terör saldırısı sonrasında Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın ve Genel Başkan Yardımcıları DİSK, KESK, TMMOB ve TTB yetkililerini arayarak başsağlığı diledi.

 

Ankara’da miting düzenleyecek grupların yürüyüş için toplandığı tren garı yakınında meydana gelen patlamanın ardından Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, Memur-Sen Genel Başkan Vekili Metin Memiş ve Memur-Sen Genel Başkan Yardımcısı Hacı Bayram Tonbul, DİSK, KESK, TMMOB ve TTB genel başkanları ve yetkililerini arayarak başsağlığı diledi.

 

Görüşmelerde hain saldırıdan duydukları üzüntüleri dile getiren Memur-Sen yetkilileri, “Bu saldırı topyekun millete ve ülkemize yapılmıştır. Başımız sağolsun.  Hain saldırıda hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yaralılara şifa diliyoruz. Bu saldırıyı yapan canileri lanetliyoruz” dediler.

 

YALÇIN: TERÖRE KARŞI OMUZ OMUZA OLALIM

Saldırı sonrası açıklamalarda bulunan Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın ise, “Bu insanlık suçunu ancak aklı, ruhu ve vicdanı iflas etmiş kişiler ve gruplar işleyebilir. Terörizmin ve teröristlerin hedefi ise insanlıktır, kardeşliğimizdir, milletimizdir, ortak geleceğimizdir, birlikte yaşama irademizdir. Milletimizi derinden sarsan hain saldırıyı kınıyor, terörü bir kez daha lanetliyoruz. Bu alçak terör saldırısına karşı bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da birlikte mücadele vermeye devam edeceğimizin bilinmesini istiyoruz. Gün, “Bir insanın ölümü bütün insanlığın ölümüdür” anlayışına sahip olanların,  teröre karşı topyekun el ele, omuz omuza olma günüdür. ülkemize, milletimize ve birliğimize yönelen canice saldırıları bir kez daha kınıyor, geleceğini kan ve rant üzerine kurmuş terör örgütlerini lanetliyor, hain terör saldırısının faillerinin, azmettiricilerinin bir an önce tespit edilerek, haklarında gerekenin yapılmasını istiyoruz. Hain saldırıda hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyoruz” diye konuştu.

 

MEMUR-SEN PROGRAMLARINI İPTAL ETTİ

Yalçın, Ankara’da meydana gelen hain terör saldırısı üzerine tüm illerde Memur-Sen tarafından başlatılan “Öncü Medeniyet, Güçlü Sendika, Büyük Türkiye için 1 Milyon Üye” programların ileri bir tarihe ertelendiğini duyurdu.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.