Ali Yalçın’dan Hizmet Kolları Komisyonlarına Ziyaret

Ali Yalçın’dan Hizmet Kolları Komisyonlarına Ziyaret

Kamu Görevlileri Sendikaları Heyetine başkanlık eden Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, 4.Dönem Toplu Sözleşme görüşmelerinin ilk oturumunun ardından “Toplu Sözleşme maddeleri”ne ilişkin çalışmalarına başlayan komisyonları, Devlet Personel Başkanlığı’nda

Kamu Görevlileri Sendikaları Heyetine başkanlık eden Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, 4.Dönem Toplu Sözleşme görüşmelerinin ilk oturumunun ardından “Toplu Sözleşme maddeleri”ne ilişkin çalışmalarına başlayan komisyonları, Devlet Personel Başkanlığı’nda ziyaret etti. 

4. Dönem Toplu Sözleşme sürecine Kamu Görevlileri Sendikaları Heyeti adına başkanlık eden Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, Memur-Sen'in 11 hizmet kolunda yetkili olarak yürüttüğü, eğitim, sağlık ve büro hizmet kolları taleplerinin ele alındığı komisyonları ziyaret etti. Burada bir süre görüşmeleri dinleyen Yalçın, 4.Dönem Toplu Sözleşme görüşmelerinin tüm kamu çalışanlara hayırlı bir şekilde sonuçlanmasını temenni ettiklerini belirtti. Masanın sorunları çözmek yolunda önemli bir fırsat olarak görülmesi gerektiğini kaydeden Yalçın, tekliflerinin de arkalarında olacaklarını vurguladı. 

Yürütülen çalışmalara bir süre eşlik eden Ali Yalçın, Eğitim-Bir-Sen Genel Başkan Vekili Latif Selvi, Memur-Sen Genel Başkan Vekili ve Sağlık-Sen Genel Başkanı Metin Memiş ve Büro Memur-Sen Genel Başkanı Vecdi Yanbaz ile istişarelerde bulunarak görüşmeler hakkında bilgi aldı.

komisyoncalismaegitim.jpgkomisyoncalismasaglik_1.jpgkomisyoncalismaburo.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.