Ali Yalçın'dan MEB'e Rotasyon Tepkisi

Ali Yalçın'dan MEB'e Rotasyon Tepkisi

Memur-Sen ve Eğitim-Bir-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, sosyal medya üzerinden rotasyonun iptali ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Konuyla ilgili düşüncelerini kişisel twetter hesabından dile getiren Memur-Sen ve Eğitim-Bir-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın’da “Milli Eğitim Bakanlığı uyarıları dikkate almak yerine bildiğini okuma alışkanlığından vazgeçmediği sürece bu hataları yapmaya devam edecek.” ifadeleriyle eleştirdi.

Bakanlık bu gelgitlerle oluşturduğu istikrarsız görüntüsünü eleştiren Yalçın konuyla ilgili düşüncelerini kişisel Twetter hesabından şu ifadelerle dile getirdi:

  1. Ikinci il dışını bari yapıp, doğru düzgün bir iş yapılsın. MEB ayak üstü elli karar almaktan vazgeçmeli,istişareli doğru kararlar alabilmeli

  2. Milli Eğitim Bakanlığı uyarıları dikkate almak yerine bildiğini okuma alışkanlığından vazgeçmediği sürece bu hataları yapmaya devam edecek.

  3. Milli Eğitimde Rotasyon iptal edildi. Rotasyon uygulamasında ilçe sınırlamasının dışına çıkılıp,grup oluşturulmasının hata olduğu anlaşıldı.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
10 Yorum