Ali Yalçın'dan Memur-Sen Sendikalarına Ziyaret

Ali Yalçın'dan Memur-Sen Sendikalarına Ziyaret

Eğitim-Bir-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın ve yönetim kurulu üyeleri, Memur-Sen Konfederasyonu’na bağlı sendikalara iade-i ziyarette bulundu.

Eğitim-Bir-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın ve yönetim kurulu üyeleri, Memur-Sen Konfederasyonu’na bağlı sendikalara iade-i ziyarette bulundu.
 

Sağlık-Sen, Toç-Bir-Sen, Büro-Memur-Sen, Bem-Bir-Sen, Enerji-Bir-Sen, Bayındır-Memur-Sen, Ulaştırma Memur-Sen ve Kültür Memur-Sen’i ziyaret ederek çeşitli konularda istişarelerde bulundu.


 

Ziyaretlerde Memur-Sen’e bağlı sendikaların genel başkanları ve genel merkez yönetim kurulu üyeleri ile bir araya gelen Ali Yalçın, “Memur-Sen Türkiye’nin en büyük ailesidir. Tüm kamu çalışanlarının emeğini üzerinde emanet bilerek mücadele etmek ailemize karşı en büyük sorumluluğumuzdur” dedi.  Yalçın, “Türkiye’nin dünyada önemli bir aktör, bölgesinde liderlik yapan bir ülke olması için siyasi istikrar ve ekonomik büyüme, sivil inisiyatiflerin daha çok rol almasına bağlıdır. Bu anlayışla mücadele ettiğimiz için tüm hizmet kollarında genel yetkili konfederasyonuz. Artık Memur-Sen dünya mazlumlarının da umudu haline gelmiş, etkinliği ülke sınırlarını aşmıştır. Bundan sonraki süreçte de aynı sorumluluk ve mücadele azmiyle kardeşliğimizi pekiştirerek ülkemizin en büyük birleştirici gücü hüviyetiyle yolumuza devam edeceğiz.” şeklinde konuştu.



 

Ziyaretlerde konuşan Memur-Sen’e bağlı sendikaların genel başkanları ziyaretten duydukları memnuniyeti paylaşarak Memur-sen’in Türkiye’nin en büyük sivil toplum hareketi olduğunu yeni süreçte daha da güçlenerek yoluna devam edeceğini dile getirdiler. 













 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum