Alman dünya yıldızı adım adım Trabzonspor'a! 237 gol 160 asist! Gol ve asist yağdıracak...

Alman dünya yıldızı adım adım Trabzonspor'a! 237 gol 160 asist! Gol ve asist yağdıracak...

Gelecek sezon şampiyonluk yarışında yer almayı hedefleyen Trabzonspor, gözünü Almanya'ya dikti. Fırtına, Alman dünya yıldızını kadrosuna katmak için çalışmalara başladı.

Bu sezon Ziraat Türkiye Kupası'nda şampiyonluğu, Süper Lig'de ise üçüncülüğü hedefleyen Trabzonspor, gelecek sezonun transfer çalışmasına şimdiden başladı. Fırtına, Alman dünya yıldızını kadrosuna katmak için kolları sıvadı.

Gelecek sezon şampiyonluk mücadelesinde olmayı hedefleyen Trabzonspor, Abdullah Avcı'nın raporu doğrultusunda transfer çalışmalarına başladı. Hücum hattını güçlendirmeyi hedefleyen bordo-mavili ekip, gözünü Almanya'ya dikti.

Devre arasında Alman devi Borussia Dortmund'tan ayrılan Belçikalı savunma oyuncusu Thomas Meunier'i kadrosuna katan Karadeniz ekibi, Alman devinin bir başka yıldızına kancayı taktı.

Fanatik'in haberine göre; Bordo-mavili ekip, Alman devi Dortmund formasını terleten Alman dünya yıldızı Marco Reus'a kancayı taktı. 34 yaşındaki yıldız golcünün sezon sonunda Alman devine veda etmesine kesin gözüyle bakılırken Abdullah Avcı'nın Reus transferi için ısrarcı olduğu öne sürüldü.

Güncel piyasa değeri 7 milyon euro olan Alman dünya yıldızı bu sezon Alman devinin forması altında 30 karşılaşmada görev alırken takımına 7 gol 7 asistlik katkı sundu.

2012'den bu yana Borussia Dortmund forması giyen Reus, futbol kariyeri boyunca toplamda 616 karşılaşmada görev alırken bu müsabakalarda 237 gol 160 asiste imza attı. Thomas Meunier'in de Alman yıldızın Trabzonspor'a transfer olması için Reus ile görüşme yapacağı öne sürüldü.

Karadeniz ekibinin kısa süre içerisinde Reus ile masaya oturması bekleniyor. (Karar)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.