ALO 147 personeline hizmet içi eğitimi

ALO 147 personeline hizmet içi eğitimi

Millî Eğitim Bakanlığı Basın ve Halkla İlişkiler Müşavirliğince, vatandaşlara daha hızlı ve daha etkin hizmet verilmesi amacıyla, 81 ilde Millî Eğitim Bakanlığı İletişim Merkezi (MEBİM 147) destek bürolarında halkla ilişkiler temsilcisi olarak görev yapan

Millî Eğitim Bakanlığı Basın ve Halkla İlişkiler Müşavirliğince, vatandaşlara daha hızlı ve daha etkin hizmet verilmesi amacıyla, 81 ilde Millî Eğitim Bakanlığı İletişim Merkezi (MEBİM 147) destek bürolarında halkla ilişkiler temsilcisi olarak görev yapan personele “MEBİM 147 Hizmet İçi Eğitimi“ verildi.

 

illî Eğitim Bakanlığının bütün görev alanlarında, vatandaşlardan gelebilecek her türlü görüş, öneri, talep ve soruların cevaplandırılması amacıyla hizmet veren Millî Eğitim Bakanlığı İletişim Merkezi (MEBİM 147), vatandaşlara daha hızlı ve daha etkin hizmet verilmesi amacıyla Bakanlığın merkez ve taşra teşkilatlarında iletişim merkezi destek bürolarında halkla ilişkiler temsilcisi olarak görev yapan personele MEBİM 147 Hizmet İçi Eğitimi verildi. Beş gün süren hizmet içi eğitim programı, toplam 117 personelin katılımıyla gerçekleşti.
 
Hizmet içi eğitim faaliyetinin açılışında, Millî Eğitim Bakanlığı Basın ve Halkla İlişkiler Müşaviri Emine Azdiken, kursiyerlere hitap etti. Hizmet içi eğitim faaliyetinde kursiyerlere MEBİM 147 işleyiş sureci, sistem kullanımı, vatandaşlara verilecek cevaplarda dikkat edilmesi gereken hususlar, kurumsal dil kullanımı, Dilekçe Hakkının Kullanılmasına Dair Kanun, Bilgi Edinme Hakkı Kanunu ve halkla ilişkiler konularında eğitimler verildi. Eğitim seminerleri, Bakanlık merkez teşkilatında ve çağrı/iletişim merkezi sektöründe uzman kişiler tarafından verildi.  23 Mayıs 2016 Pazartesi günü başlayan hizmet içi eğitim programı, yapılan sertifika dağıtım töreninin ardından sona erdi.

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.