Alparslan Türkeş'in eşi Seval Türkeş oyunun rengini belli etti!

Alparslan Türkeş'in eşi Seval Türkeş oyunun rengini belli etti!

Alparslan Türkeş'in eşi Seval Türkeş oyunun rengini belli etti!

Alparslan Türkeş'in eşi Seval Türkeş 31 Mart seçim tercihini açıkladı

24 Haziran seçimlerinde Temel Karamollaoğlu'na desteğini açıklayan MHP'nin kurucu lideri Alparslan Türkeş'in eşi Seval Türkeş 31 Mart seçimlerinde de Mansur Yavaş'a destek vereceğini açıkladı.

CHP'nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mansur Yavaş, MHP'nin kurucu lideri Alparslan Türkeş'in eşi Seval Türkeş'i evinde ziyaret etti. Türkeş, "Yavaş'ın seçilmesi halinde ülkemiz, demokrasimiz ve Ankara için hayırlı hizmetler vereceğine inanıyorum" dedi.

CHP tarafından Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na aday gösterilen Mansur Yavaş ve eşi Nursen Yavaş, MHP'nin kurucusu ve ilk genel başkanı Alparslan Türkeş'in eşi Seval Türkeş'i evinde ziyaret etti.

YAVAŞ GÖREVİNİ LAYIKIYLA YERİNE GETİRDİ

Mansur Yavaş'ın hayatı boyunca milliyetçi görüşünden ödün vermemiş bir siyasetçi olduğunu söyleyen Seval Türkeş, Yavaş'ın Beypazarı Belediye Başkanlığı görevini başarılı şekilde yürüttüğünü ifade etti. Türkeş, "Bu uzun görev süresince şahsıyla ilgili hiçbir olumsuzluk gündeme gelmemiş, görevini layıkıyla ve dürüst bir şekilde yerine getirmiştir" dedi.

ANKARA'NIN SORUNLARINI ÇOK İYİ BİLİYOR

Yavaş'a başarılar dileyen Türkeş, "Mansur Yavaş, Ankara'nın sorunlarını çok iyi bilen ve bu sorunların çözümü için önemli projeler hazırlamış bir siyasetçidir. Sayın Mansur Yavaş'ın Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı seçilmesi halinde ülkemiz, demokrasimiz ve Ankara için hayırlı hizmetler vereceğine inanıyor ve kendisine başarılar diliyorum" diye konuştu.

24 HAZİRAN SEÇİMLERİNDE KARAMOLLAOĞLU'NA DESTEK VERDİ

Seval Türkeş 24 Haziran seçimlerinde de Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu'na desteğini açıklamıştı.

Kaynak:internethaber

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.