ALS sonuçları açıklandı (2016) – ÖSYM 3 Nisan Askeri Liseler sınav sonucu

ALS sonuçları açıklandı (2016) – ÖSYM 3 Nisan Askeri Liseler sınav sonucu

ALS sonuçları açıklandı. 3 Nisan 2016 Askeri Liseler ile Bando Astsubay Hazırlama sınavı ÖSYM ALS Askeri lise sınav sonucu nereden, nasıl öğrenilir? Haberin devamında.

ALS Askeri Lise sonuçları ÖSYM sonuç ekranı üzerinden açıklandı. Askeri lise sınavlarına giren adayların büyük bir merakla bekledikleri 2016 ALS sonuçları kısa bir süre önce ÖSYM’nin resmi internet sitesi sonuç.osym.gov.tr üzerinden erişime açıldı.

Peki, ALS sınav sonuçları nasıl öğrenilecek? Kısa bir süre önce açılanan 2016 Türk Silahlı Kuvvetleri Askeri Liseler ile Bando Astsubay Hazırlama Okulunda Öğrenim Görecek Öğrencileri Seçme Sınavı Sonuçlarını haberimizin devamında bulunan linki tıklayarak öğrenebilirsiniz. Askeri lise sınavları, Askeri liselerde eğitim görmek isteyen öğrencilerin belli şartları sağlayanları seçme amacı ile yapılan sınavlardır. ALS öğrenci alımları için farklı branşlarda yıl içerisinde çeşitli dönemlerde sınavlar açılmaktadır. Askeri Liseler ile Bando Hazırlama Astsubay Okulu da bu sınavlar arasında yer alıyor. Askeri Lisede öğrenim görecek olan öğrencileri seçme sınavı olarak bilenen ALS sınavı ÖSYM tarafından hazırlanmaktadır. 3 Nisan 2016 tarihinde yapılan Türk Silahlı Kuvvetleri Askeri Liseler ile Bando Astsubay Hazırlama Sınavı’nın sonuçları açıklandı. 2016 ALS sınav sonuçları ve detaylar haberimizde ve ajanshaber.com da.

ALS ASKERİ LİSE SINAV SONUÇLARI AÇIKLANDI
ALS askeri lise sınav sonuçları bugün saat 14.30’dan itibaren ÖSYM’nin sonuç ekranı üzerinden açıklandı. Türk Silahlı Kuvvetlerine (TSK) bağlı olan Askerî Liseler ve Bando Astsubay Hazırlama Okullarında eğitilmek üzere öğrenci seçme amaçlı 3 Nisan 2016 tarihinde yapılan sınavın sonuçları açıklandı. ÖSYM tarafından Askeri lise sınavın açıklanması ile ilgili duyuru şu şekilde oldu. “2016-Türk Silahlı Kuvvetleri Askeri Liseler ile Bando Astsubay Hazırlama Okulunda Öğrenim Görecek Öğrencileri Seçme Sınavı’nın (2016-ALS) değerlendirme işlemleri tamamlanmıştır.”

ALS ASKERİ LİSE SINAVI SONUÇLARI ÖĞRENMEK İÇİN TIKLAYIN

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.