Ancelotti: Fatih Terim Big Brother bağımlısıydı

Ancelotti: Fatih Terim Big Brother bağımlısıydı

Real Madrid teknik direktörü, kendi yazdığı kitabında Terim'le ilgili çok tartışılacak ifadeler kullandı.

Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti'nin, 2010 yılında yazdığı biyografisinde, Milan'daki selefi Fatih Terim hakkında kullandığı ifadeler, okuyanları hayrete düşürüyor. İtalyan çalıştırıcı, yarın Şampiyonlar Ligi'nde karşılaşacağı Galatasaray'ın teknik patronu hakkında şunları yazdı:

"TERİM BİG BROTHER BAĞIMLISIYDI"

NTV Spor muhabiri Emek Ege'nin, Ancelotti'nin kitabından paylaştığı bölümde,"Terim, bir Big Brother (Biri bizi gözetliyor) bağımlısıydı. Sık sık Adriano Galliani'nin (Milan 2. Başkanı) yanından ayrılır ve öğlen yemeğini yalnız yiyip, özel odasına giderdi. Tek başına televizyonun karşısına oturur, Biri Bizi Gözetliyor'da insanların seks yapmasını görmek isterdi" ifadeleri yer alıyor.

"MİLAN İÇİN YEMİN ETTİM"

Ancelotti'nin kitaptaki ifadeleri şöyle devam ediyor:

"Beklendiği gibi, sonra da Milan onu gönderdi. Herhangi bir riski ortadan kaldırmak için kulüple kontrat imzalar imzalamaz sağ elimi havaya kaldırıp, sol elimi kalbimin üstüne koydum ve şöyle dedim;

"Milan'ı her zaman Big Brother'ın herhangi bir yarışmacısından daha çok düşüneceğime tüm kalbimle yemin ederim!"

'Sıradan Bir Dahinin Güzel Oyunları' adlı kitap Ekim 2010'da yayınlanmıştı. Kitapta Carlo Ancelotti'nini yanı sıra eski futbolcu Paolo Maldini ve Alessandro Alciato'nun katkısı bulunuyor.

kralspor

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.