Ankara’da 100 Üniversite ile “Tercih Buluşması”

Ankara’da 100 Üniversite ile “Tercih Buluşması”

Ankara İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile EKET Fuarcılık iş birliğinde düzenlenecek olan "Ankara Üniversite Tercih Fuarı" 8-9 Temmuz 2015 tarihlerinde ATO Congresium fuaye alanında yapılacak.

Ankara İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile EKET Fuarcılık iş birliğinde düzenlenecek olan "Ankara Üniversite Tercih Fuarı" 8-9 Temmuz 2015 tarihlerinde ATO Congresium fuaye alanında yapılacak.

Türkiye genelinden 100'ün üzerinde Üniversiteyle Ankara ve çevre illerdeki aday öğrencileri aynı çatı altında bir araya getirecek fuarda öğrenciler, üniversite yetkilileri ile yüz yüze görüşme imkânına sahip olacak.

Fuarda, ayrıca eğitim uzmanları ve üniversite rektörleri tarafından düzenlenecek seminerler ile doğru tercihler, meslek seçimi ve kariyer planlama konularında bilgilendirme yapılacak. Fuar alanında oluşturulacak tercih danışma merkezinde öğrencilere üniversite tercihleri için rehberlik hizmeti de verilecek.

100'ün üzerinde üniversiteyle  adayları bir araya getirecek olan Ankara Üniversite Tercih Fuarı'nda ziyaretçileri neler mi bekliyor ?

•             Türkiye'nin en önemli 100 Üniversitesi

•             Üniversitelerin yetkilileriyle yüz yüze görüşme imkânı

•             Eğitim Uzmanları ve Üniversite Rektörlerinin vereceği seminerler

•             Üniversite Rektörleriyle tanışma toplantıları

•             Uzman Akademisyenlerle soru / cevap görüşmeleri

•             Meslek Seçimi , Kariyer Planlama , Doğru Tercih , Tercihin Altın Kuralları Sunumları

•             Çift anadal , yandal, yatay ve dikey geçiş, burs olanakları, taban puanlar , tercih ve sıralama, üniversite eğitimiyle ilgili her konuda detaylı bilgi alma imkanı

•             Eğitim Danışmanları ve Tercih Masaları

Ankara İl Milli Eğitim Müdürü Erol Bozkurt, doğru tercihin, bir öğrenci için sadece doğru eğitimi almak olmadığını, aynı zamanda yaşamını da şekillendirdiğini dile getirdi. Üniversite adayı tüm öğrencileri ve ailelerini fuara davet etti.

"Ankara Üniversite Tercih Fuarı", 8-9 Temmuz 2015 tarihlerinde 10.00-18.00 saatleri arasında ATO Congresium fuaye alanında ücretsiz ziyaret edilebilecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.