Ankara’da Öğretmenlere Özel Davranış Analizi Eğitimi

Ankara’da Öğretmenlere Özel Davranış Analizi Eğitimi

Ankara’da faaliyet gösteren Novarge Eğitim Kurumları ve Doku Okulları işbirliği ile öğretmenlere özel uygulamalı Davranış Analizi Terapisi eğitimi verilecek.

Ankara’da faaliyet gösteren Novarge Eğitim Kurumları ve Doku Okulları işbirliği ile öğretmenlere özel uygulamalı Davranış Analizi Terapisi eğitimi verilecek. Dr. Tamer KARAKOÇ yönetimde yapılacak 2 günlük eğitimin ardından katılımcılara Türk Hava Kurumu Üniversitesi onaylı sertifika takdim edilecek.

Çocukların davranışlarının analiz edilerek doğru yönlendirmelerin sağlanması için hazırlanan eğitim programı Ankara’da 2 gün olarak atölye çalışması şeklinde gerçekleştirilecek. Bu çalışma bir seminer olarak değerlendirilmemelidir diyen eğitim koordinatörü Dr. Tamer KARAKOÇ; Çalışma beceri kazandırmayı sağlayacak şekilde desenlenmiştir.  Katılımcılarımıza yeterlilik kazandırmak amacıyla, çalışma; bilgilendirme, senaryolarla küçük grup çalışmaları ve vakıa değerlendirmesinde bulunma gibi aşamalardan oluşturulmuştur. Bu çerçevede çalışma toplam 14 saatte tamamlanacaktır, dedi.

Eğitimin amacı hakkında da bilgi veren KARAKOÇ; Eğitimimize katılım sağlacak arkadaşlarımız; Çocuklarda görülen problem davranışların işlevsel olarak analizlerinin yapılmasını, Problem davranışların nedenlerinin belirlenmesini, Etkili sağaltım (geliştirme, iyileştirme vb.) programlarının oluşturulması Uygulamaları etkileyen değişkenlerin belirlenmesini, Olumlu davranışsal destek aile programları ile olumlu davranış kazandırma sürecinin genellenmesi ve İlerlemelerin ölçümlenerek raporlandırılmasını yapabilecektir dedi.

27-28 Temmuz 2019 tarihinde Ankara’da yapılacak eğitime katılmak ve detaylı bilgi almak için 0312 911 3232 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.