Ankara’da Özel Okulun Adresi: Doku Okulları

Ankara’da Özel Okulun Adresi: Doku Okulları

Doku Okulları; Anaokulu, İlkokul ve Ortaokul olarak Çankaya’da özellikle Dikmen, Balgat, Cevizlidere ve Öveçler’de hemen yanıbaşınızda…

Doku Okulları; Anaokulu, İlkokul ve Ortaokul olarak Çankaya’da özellikle Dikmen, Balgat, Cevizlidere ve Öveçler’de hemen yanıbaşınızda…

2009 yılından bu yana bu bölgede dershane, İngilizce kursu, anaokulu ve etüt merkezi alanlarında eğitim-öğretim hizmeti üreten kurumumuz, çalışmalarına anaokulu, ilkokul ve ortaokul olarak devam etmektedir.

Eğitimde olmazsa olmazın disiplin ve düzen olduğuna inanan ve kitap okuma alışkanlığı kazanmış çocukların hayattaki problemleri çözdüğünü tecrübe etmiş bir anlayışla faaliyet gösteren okulumuzda alanında uzman öğretmenlerden oluşmuş bir öğretmen kadrosu vardır.

Butik okul yapımızla hem öğrencilerimize ve velilerimize doğrudan ulaşabilmek hem de ulaşılabilir olma üzerine kurgulanmış bir sisteme sahibiz.

Öğrencilerimize öğrenme yoldaşı olarak ve onların dertleriyle dertlenecek onlara en şeffaf, samimi ve sade halimizle yardımcı olacağımız bir ortam oluşturduk.

İngilizce kursu işletmeciliği sürecinde edindiğimiz bilgi-birikim ve deneyimlerimizle bir özel okulun en önemli görevinin öğrencilerine yabancı dil altyapısı kazandırmak olduğunu biliyoruz ve bu konuda oldukça iddialıyız.

Kodlama ve yazılım, günümüz bilgisayar ve teknoloji gençliğinin edinmesi gereken en önemli kazanımdır. Çocuklarımızın teknolojinin sadece tüketicisi değil üreticisi de olmaları sürecinin temelini atma ve süreci adım adım ilerletme konusunda iddialı bir ekip kurduk ve planlamalar yaptık.

Fen ve Matematik alanında çocuklarımızın ihtiyaçlarını giderecek onların yeteneklerini ön plana çıkaracak, doğaya ve çevreye saygılı birer birey olmalarını sağlayacak bir strateji üzerinde hareket ediyoruz.

Eğitim-öğretim süreçlerinin izlenmesi ve kontrol edilmesi, öğretmenlerimizin hizmet içi eğitim süreçlerinin yapılandırılması için Gazi Üniversitesi Gazi Eğitim Fakültesi’nde Öğretim Üyesi hocalarımızdan oluşan danışman ekibimizin desteğiyle gücümüze güç katıyoruz.

Çocuklarımızın büyüme süreçlerinde edinecekleri bütün kazanımların onları mutluluktan başarıya götürecek bir süreç olması gerektiğinin farkındayız. Onun için diyoruz ki başarıyı mutlulukla DOKUyalım.

1c5371b0-e9f1-40b8-8b83-c361fd11d0b5-1523x1600.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.